Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Ifølge avisens kilder var det dette støtteben på mobilkranen, de tre unge ramte tidligt onsdag morgen. De unge havde hygget sig derhjemme efter en biograftur og var blevet enige om at køre en tur på havnen på en motorcykel. Foto: Torben Glyum
 Ifølge avisens kilder var det dette støtteben på mobilkranen, de tre unge ramte tidligt onsdag morgen. De unge havde hygget sig derhjemme efter en biograftur og var blevet enige om at køre en tur på havnen på en motorcykel. Foto: Torben Glyum

To dræbt og en kvæstet i voldsom MC-ulykke i morges

Publiceret: 26.03.2014 10:44
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
To unge mænd på 22 og 23 år fra Vejle blev tidligt onsdag morgen dræbt i en tragisk motorcykelulykke på havnen. En tredje mand - en 22-årig mand fra Vejen - er kvæstet, men uden for livsfare.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

- De havde siddet hjemme ved den ene, da de blev enige om, at de ville køre en tur på motorcyklen. De kørte rundt på Vejle Havn, da de ramte én af stiverne på en mobilkran. De kørte tre mand på én motorcykel, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Frits Lund.

Mændene blev slynget af motorcyklen. De to mænd blev dræbt på stedet, mens den tredje fik store skader i blandt andet ansigtet. En lastbilchauffør, der havde et ærinde på havnen ved en 4-tiden, opdagede den unge mand, der vaklede rundt på havnekajen stærkt blødende fra ansigtet. Han ydede førstehjælp og slog alarm.

- Vi fik alarmen klokken 4.05, men teoretisk set kan ulykken godt være sket et stykke tid inden. Vi ved ikke, om den 22-årige blev slået bevistløs under ulykken, siger vagtchefen.

Forældre er blevet underrettet
De tre kammerater havde først på aftenen været i biografen i Vejle og været lidt rundt i byen, inden den endte hjemme hos den ene først på natten. De besluttede sig for at køre en tur på havnen på motorcyklen, og ifølge avisens oplysninger bar de alle hjelm.

På Vejle Havn mistede den ene tilsyneladende herredømmet over motorcyklen og ramte et støtteben på mobilkranen. Ifølge avisens kilder på havnen kan det være sket, da de forsøgte at køre indenom mobilkranen i stedet for udenom, men den teori kan politiet ikke bekræfte på nuværende tidspunkt.

Den 22-årige overlevende mand har pådraget sig flere kvæstelser og er i øjeblikket indlagt på Kolding Sygehus. Han er blevet afhørt af politiet og har været i stand til at fortælle, hvad der skete forud for ulykken.

Politiet underrettede onsdag morgen de pårørende til de to dræbte vejlensere.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Vejle Amts Folkeblad

   Bugattivej 8

   DK-7100 Vejle

    

   Tlf: 75857788

   Fax: 76414882

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Vejle Amts Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik