Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Ifølge avisens kilder var det dette støtteben på mobilkranen, de tre unge ramte tidligt onsdag morgen. De unge havde hygget sig derhjemme efter en biograftur og var blevet enige om at køre en tur på havnen på en motorcykel. Foto: Torben Glyum
 Ifølge avisens kilder var det dette støtteben på mobilkranen, de tre unge ramte tidligt onsdag morgen. De unge havde hygget sig derhjemme efter en biograftur og var blevet enige om at køre en tur på havnen på en motorcykel. Foto: Torben Glyum

To dræbt og en kvæstet i voldsom MC-ulykke i morges

Publiceret: 26.03.2014 10:44
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
To unge mænd på 22 og 23 år fra Vejle blev tidligt onsdag morgen dræbt i en tragisk motorcykelulykke på havnen. En tredje mand - en 22-årig mand fra Vejen - er kvæstet, men uden for livsfare.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

- De havde siddet hjemme ved den ene, da de blev enige om, at de ville køre en tur på motorcyklen. De kørte rundt på Vejle Havn, da de ramte én af stiverne på en mobilkran. De kørte tre mand på én motorcykel, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Frits Lund.

Mændene blev slynget af motorcyklen. De to mænd blev dræbt på stedet, mens den tredje fik store skader i blandt andet ansigtet. En lastbilchauffør, der havde et ærinde på havnen ved en 4-tiden, opdagede den unge mand, der vaklede rundt på havnekajen stærkt blødende fra ansigtet. Han ydede førstehjælp og slog alarm.

- Vi fik alarmen klokken 4.05, men teoretisk set kan ulykken godt være sket et stykke tid inden. Vi ved ikke, om den 22-årige blev slået bevistløs under ulykken, siger vagtchefen.

Forældre er blevet underrettet
De tre kammerater havde først på aftenen været i biografen i Vejle og været lidt rundt i byen, inden den endte hjemme hos den ene først på natten. De besluttede sig for at køre en tur på havnen på motorcyklen, og ifølge avisens oplysninger bar de alle hjelm.

På Vejle Havn mistede den ene tilsyneladende herredømmet over motorcyklen og ramte et støtteben på mobilkranen. Ifølge avisens kilder på havnen kan det være sket, da de forsøgte at køre indenom mobilkranen i stedet for udenom, men den teori kan politiet ikke bekræfte på nuværende tidspunkt.

Den 22-årige overlevende mand har pådraget sig flere kvæstelser og er i øjeblikket indlagt på Kolding Sygehus. Han er blevet afhørt af politiet og har været i stand til at fortælle, hvad der skete forud for ulykken.

Politiet underrettede onsdag morgen de pårørende til de to dræbte vejlensere.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier