Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Hediga Morad var 34 år, da hun forsvandt. Hun er ikke set siden 9. oktober, da hun tog toget fra Vejle til Vordingborg for at aflevere sine to børn hos deres far.Privatfoto
 Hediga Morad var 34 år, da hun forsvandt. Hun er ikke set siden 9. oktober, da hun tog toget fra Vejle til Vordingborg for at aflevere sine to børn hos deres far.Privatfoto

Medie: Telefonsamtale kan måske afsløre Hedigas drabsmand

Publiceret: 08.07.2016 14:01
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Siden december har en 40-årig mand siddet varetægtsfængslet i sagen om den forsvundne Hediga Morad.

Hediga Morad, der var bosat i Vejle, forsvandt i oktober sidste år, kort efter at hun havde afleveret sine to børn hos børnenes far i Vordingborg den 9. oktober.

Det er netop børnenes 40-årige far, som fortsat sidder varetægtsfængslet, og indtil videre er grundlovsforhørene med ham i centrum blevet holdt for lukkede døre.

Derfor har det ikke været muligt for pressen at finde ud af, hvad politiet baserer sin mistanke mod manden på.

Men en aktindsigt i en kendelse fra Østre Landsret, som Ekstra Bladet har fået, viser nu hvorfor politiet fortsat mistænker den forvundne Hediga Morads eksmand for mordet.

Det skyldes blandt andet en telefonsamtale, som manden på et tidspunkt har med en anden mand.

Hvad der bliver sagt i telefonsamtalen, vil politi og anklagemyndighed ifølge Ekstra Bladet ikke ud med, men man er blevet opmærksom på samtalen ved hjælp af en aflytning.

Begrundet mistanke
Ekstra Bladet skriver også, at der findes en ’afskeds-sms’, som også peger politiet i retningen af den 40-årige mistænkte, ligesom hans færden i dagene efter Hedigas Morads forsvinden giver en ’begrundet mistanke’ om, at han er skyldig i drabet, som det lyder i kendelsen.

Den 40-åriges forsvarsadvokat, Henrik Stagetorn, ønsker heller ikke at kommentere de nye oplysninger i sagen.

Politiet forventer, ifølge Esktra Bladet, at efterforskningen kommer til at vare mindst en måned endnu, hvorefter anklagemyndighedens jurister skal vurderer, om der er grundlag for at tiltale den 40-årige mand.

Det er ni måneder siden, Hediga Morad forsvandt, men hendes lig er endnu ikke blevet fundet.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier