Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Medina Docaj er arrangør af en livsstilsmesse, der finder sted i Hedensted i weekenden 29.-30. oktober. Det bliver med kendte, danske navne som Rasmus Seebech og Medina på programmet. Privatfoto
 Medina Docaj er arrangør af en livsstilsmesse, der finder sted i Hedensted i weekenden 29.-30. oktober. Det bliver med kendte, danske navne som Rasmus Seebech og Medina på programmet. Privatfoto

24-årig trækker Seebach, Salomonsen, Langer og Medina til byen

Publiceret: 22.10.2016 14:10
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
I næste weekend bliver de gamle produktionshaller på Dungs på Vejlevej i Hedensted omdannet til en livsstilsmesse med indlagte mini-koncerter med danske pop-navne.

Bag arrangementet står 24-årige Medina Docaj fra København, der førhen også har lavet livsstilsmesser med en håndfuld stande og kendte kunstnere.

- Det er dog første gang, at jeg laver så stor en messe. Efter de andre messer, jeg har lavet, som kun havde få stande, er jeg blevet kontaktet af andre, der gerne vil være med, og derfor er konceptet større denne gang, fortæller Medina Docaj, der ud over en gymnasieuddannelse har arbejdet i tøjbranchen.

Forventer omkring 20.000 gæster
Hun har tidligere haft tøjbutikker og har i den forbindelse selv været på en del messer, som hun syntes kunne trænge til noget mere.

For et års tid siden lukkede hun sin fysiske butik, og hun lever nu af at arrangere livsstilsmesser.

I september arrangerede hun eksempelvis en messe i Sønderborg med knap 500 besøgende. De kunne opleve Sanne Salomonsen, stylist Dennis Knudsen og journalist Hans Pilgaard på scenen.

Nu er turen så kommet til Hedensted, fordi der var ledige lokaler i byen.

Plads til 100 stande
Medina Docaj forventer 20.000 gæster til messen, der byder på omkring 100 stande med tøj, brugskunst og mad. Om lørdagen er der messe fra kl. 10 til kl. 17, og derefter kan de messebesøgende bruge deres billet til en halv times koncert med først Medina og dernæst Sanne Salomonsen.

Søndag er der igen messe fra kl. 10, og kl. 14 spiller Mads Langer. Derefter går Dennis Knudsen og Rasmus Seebach en halv time senere.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier