Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Arkivfoto: Jakob Boserup
 Arkivfoto: Jakob Boserup

- Folk tror, det er for godt til at være sandt

Publiceret: 23.10.2016 06:10
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Elisabet D. Hyttel
Medina, Mads Langer, Sanne Salomonsen og Rasmus Seebach i Hedensted i samme weekend? Kan det passe?

Det spørgsmål er blevet stillet af flere undrende Hedensted-borgere, efter plakater og invitationer på nettet til en livsstilsmesse i byen i næste weekenden er dukket op.

Og det spørgsmål er arrangør Medina Docaj også blevet mødt med.

- Det er faktisk vores største problem: At arrangement er for godt til at være sandt. Vi har eksempelvis butikker, der ikke tør købe en stand, fordi de ikke tror på, at det kan lade sig gøre at trække så store navne til Hedensted, siger Medina Docaj, der bevidst er gået efter de store navne.

- Der skal være noget ekstraordinært på sådan en messe, og jeg har kontakt til en del managere og har derfor fået fat på et godt hold, fortæller hun.

Hun kan sådan set godt forstå, at folk er skeptiske, men forsikrer, at arrangementet er godt nok.

- Til mit held har nogle andre udstillere sagt god for mig, og jeg har sendt video af nogle af de tidligere arrangementer, jeg har lavet ud til dem, siger Medina Docaj.

Hun fortæller, at hun netop har fået godkendt arrangementet på Vejlevej af brandmyndighederne og fået Hedensted Kommune til at sørge for toiletter.

Det koster 100 kr. at komme ind på messen en dag, og 175 kr. for begge dage, og butikker og forhandlere skal også betale for at have en stand.

- Det er nogle dyrere kunstnere, der er med, og messen er en forretning for mig, forklarer Medina Docaj.

Folkebladet har tjekket ved bookingbureauerne og fået bekræftet, at Rasmus Seebach kommer. De andre sangeres bookingbureauer er ikke vendt tilbage på vores forespørgsel.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier