Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Foto: Colourbox
 Foto: Colourbox

Penge til ni sportsklubber - her er modtagerne

Publiceret: 09.11.2016 14:27
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Tirsdag var der uddeling af 60.000 kroner til ni idrætsklubber i lokalområdet. Samvirkende Idrætsklubber Fredericia (SIF) og Tuborgfondet stod bag uddelingen.

Her er modtagerne:

Der var 10.000 kroner til Taulov/Skærbæk Idrætsforening (TSIF), som vil etablere en boldvæg, som kan bruges til både fodbold og håndbold og af børnehave og fritidsklub. TSIF modtager også 10.000 kroner til billard-afdelingen, som vil udskifte et 28 år gamle keglebillardbord.

Ny måtte og nyt modelfly
Kvindelig Idrætsforening får 7500 kroner til en ny nedspringsmåtte, som skåner medlemmerne ved spring. Samme beløb går til Fredericia Modelflyveklub, som renoverer en gammel skoleflyver og desuden køber en ny flyver. De skal bruges til åbent hus-arrangementer og feriesjov.

Bredstrup-Pjedsted Idrætsforenings gymnastikafdeling fik 5000 i støtte til optimerings af redskabsfaciliteter med et indspringsstykke til en airtrack. Der var også 5000 til BPI’s skytteafdeling til køb af ”Scatt-anlæg” til klubbens medlemmer.

Judoklubben ”Budokan” fik 5000 kroner til indkøb af nye måtter - de gamle er købt for 30 år siden. Der var 5000 kroner til Taulov Motion, som vil købe en lysbro til ophængning af et tidstagningsur. Endelig var der 5000 kroner til TSIF’s gymnastikafdeling, som vil sætte et skur op til opbevaring af materialer til en ny cross-fit hold.

Tuborgfondet bidrager med 50.000 kroner, mens SIF har skudt 10.000 kroner i uddelingen af ”foreningspuljen”, som har til formål at understøtte foreningslivet.

Uddelingen skete i forbindelse med SIF’s formandsmøde.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier