Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Jelling Musikfestival ligger 10 procent foran sidste år på første dag med salg af billetter til næste års festival. Foto: Jelling Musikfestival
 Jelling Musikfestival ligger 10 procent foran sidste år på første dag med salg af billetter til næste års festival. Foto: Jelling Musikfestival

Flot start på festivalsalg - uden navne på plakaten

Publiceret: 02.12.2016 08:08
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Siden midnat natten til 1. december har Jelling Musikfestival været i fuld gang med at sælge billetter til festivalen i slutningen af maj næste år. Og det går godt.

- Klokken 13 torsdag har vi solgt næsten 5.000 billetter, og det er 10 procent mere end sidste år på samme tid. Det er fint, for sidste år er det år, hvor vi har solgt mest, siger festivalens leder, Lars ”Charlie” Mortensen.

Stor rabat
I det døgn, der hedder 1. december, sælges en partoutbillet for 1.200 kroner. Fra midnat natten til fredag stiger den til 1.425 kroner. Ved indgangen til festivalen næste år vil den koste 1.800 kroner - hvis der ikke er meldt udsolgt forinden.

- Jeg er meget rolig nu. Vi er heldige at have et stærkt rodnet i form af et stort publikum, der kommer til festival for fællesskabets skyld. Vi er ikke afhængige af at have et topnavn, siger ”Charlie”.

Ukendt program
Modsat andre musikbegivenheder, der har meldt et topnavn ud samtidig med eller før, at de startede billetsalg, så har Jelling endnu ikke afsløret et eneste navn fra næste års program.

- Publikum har tillid til, at vi nok skal komme med nogen ordentligt, konstayerer festivallederen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier