Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Chauffør ved Daka Refood Finn Jensen har mange opsamlingssteder i Vejle. Onsdag formiddag henter han grønne beholdere cirka 45 forskellige steder i byen.Foto: Benny F. Nielsen
 Ifølge Refood Business Unit Manager, Birger Parsberg Olesen, er Refood-servicen en god måde for eksempelvis en restaurant til at få overblik over, hvor stort madspildet egentlig er. Foto: Benny F. Nielsen
 Chauffør ved Daka Refood Finn Jensen har mange opsamlingssteder i Vejle. Onsdag formiddag henter han grønne beholdere cirka 45 forskellige steder i byen.Foto: Benny F. Nielsen

Daka henter meget mad i Vejle - og det er godt

Publiceret: 03.12.2016 11:30
  • Del
    • Facebook
    • Twitter
    • LinkedIn
    • Email
  • Print
Exclusive
- Tal fra Danmarks Statistik viser, at vi danskere hvert år smider 700.000 ton mad ud.

Madspild er efterhånden også blevet et tilbagevendende begreb og en tilbagevendende problemstillin...

Log ind og læs hele artiklen

Prøv exclusive

Opret dig som exclusive-abonnent og få adgang til alle artikler. exclusive koster 79 kr. om måneden, og der er ingen binding.

Du kan prøve den første måned gratis og helt uforpligtende ved at klikke her.

Seneste web-tv


    Seneste gallerier