Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Stemningen var der ikke noget i vejen med på Hedensted Centrets julemarked i weekenden, men gæsterne var for få.Foto: Søren E. Alwan
 Der var masser af kreative tilbud i de omkring 100 stande, hvor de hjemmelavede nisser var i overtal.Foto Søren E. Alwan
 Hvem siger, at Julemanden kun kan køre i kane? Foto: Søren E. Alwan
 Stemningen var der ikke noget i vejen med på Hedensted Centrets julemarked i weekenden, men gæsterne var for få.Foto: Søren E. Alwan

Julemarked skuffede

Publiceret: 05.12.2016 16:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Hjemmestrikkede nisser og friskbagte pebernødder var der nok af, men køberne blev væk ved årets julemarked i Hedensted Centret søndag.

Arrangørerne havde forventet mindst 1000 besøgende og gerne det dobbelte, men da dagen var omme, havde der kun været godt 800 inde.

- Det er vi selvfølgelig skuffede over. Da vi holdt julemarked herude for første gang sidste år, var der 2500 gæster, og selvfølgelig havde vi håbet på noget lignende i år, siger Vivi H. Nielsen Mathiasen, en af tovholderne på projektet.

Sidste år lå julemarkedet midt i november, men mange af gæsterne gav dengang udtryk for, at de hellere ville til julemarked i december.

- Derfor flyttede vi det tre uger i år, men det var bestemt ikke nogen succes. Det skyldes nok, at der er for mange andre tilbud, både små og store. Det gode vejr, vi har haft i weekenden, har formentlig også fået en del til at tage på julegaveindkøb i gågaderne i Horsens og Vejle, siger Vivi H. Nielsen Mathiasen.

Ingen julemarked næste år
Hun lægger ikke skjul på, at der er et stort arbejde i at arrangere julemarked, og at det derfor helst skal give overskud på bundlinjen i sidste ende. Med blot 800 besøgende er det ikke umagen værd.

- Vi har allerede nu besluttet, at vi ikke holder julemarked i centret næste år. Om vi får mod på det senere igen, må tiden vise. Men lige nu skal vi have en pause, siger Vivi H, Nielsen Mathiasen.

Selvom julemarkedet ikke blev nogen succes i år, kom der et pænt overskud i kassen til den lokale afdeling af HomeStart.

Ud over 2000 kr. fra Hedensted Centret fik foreningen godt 14.000 kr. ind i tombolaen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier