Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Odd Fellow Loge 117 Olaf Rye har samlet julepenge ind til velgørende organisationer. Foto: Colourbox
 Odd Fellow Loge 117 Olaf Rye har samlet julepenge ind til velgørende organisationer. Foto: Colourbox

Loge donerer 14.000 kroner: Her er modtagerne

Publiceret: 12.12.2016 16:01
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
På bare en enkelt aften samlede Odd Fellow Loge 117 Olaf Rye 14.000 kroner ind blandt sine egne til julehjælp.

Det skete i logebygningen i Gothersgade den 14. november, hvor et halvt hundrede logebrødre havde købt gaver, de spillede lotteri om eller bortauktionerede internt. Til pæne overpriser så der skabtes det hjælpende overskud, lige som betalingen for aftenens måltid i logens selskabslokaler kom i den velgørende kasse, fortæller Bent Jørgensen fra Olaf Ryes juleindsamlingsudvalg:

- Det er lidt forskelligt fra år til år, hvad vi beslutter at støtte, men der er lagt vægt på, at det indsamlede anvendes til lokal hjælp.

Til de mest trængende
Derfor modtager Kirkens Korshærs varmestue i Fredericia tirsdag 5000 kroner, Frelsens Hær i Fredericia 4500 kroner og Frivilligcenter Fredericia 4500 kroner.

Beløbene fra Odd Fellow er øremærkede til de tre organisationers julehjælp blandt dem, der har allermindst at gøre med i højtiden, forklarer Bent Jørgensen til Fredericia Dagblad.

Frelsens Hær uddeler julepakker til værdigt trængende, Kirkens Korshær hjælper blandt andet hjemløse og misbrugere fra varmestuen i Danmarksgade, mens Frivilligcenter Fredericia arrangerer juleaften i Det Bruunske Pakhus for de, der ikke har nogen steder at være den 24. december.

Pengene overrækkes ved en sammenkomst i logebygningen tirsdag.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier