Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Arkivfoto: Michael Svenningsen
 Arkivfoto: Michael Svenningsen

Ny hæder til toprestaurant i Fredericia

Publiceret: 16.12.2016 13:30
  • Del
    • Facebook
    • Twitter
    • LinkedIn
    • Email
  • Print
I en ny bog udpeger redaktør for Den Danske Spiseguide, Bent Christensen, de ”10 mest markante og grænseoverskridende gastronomiske innovatorer, der i perioden 2007-2016 har ført det danske gastronomiunivers til internationalt topniveau”.

Og Restaurant Ti Trin Ned i Norgesgade Fredericia er med, kan man læse i en pressemeddelelse om udgivelsen ”66 Best Restaurants-Nordic”.

Listen ser sådan ud: Rene Redzepi, Noma. Rasmus Kofoed, Geranium. Claus Meyer, entreprenør, Noma, Agern. Wassim Hallal, Molskroen. Wassim Hallal, Frederikshøj. Ronny Emborg, Marchal, Atera. Allan Poulsen, Henne Kirkeby Kro, Bagatelle, Mejeriet. Torsten Vildgaard, Noma, Studio. Nicolai Nørregaard, Kadeau. Rainer og Mette Gassner, Ti Trin Ned. Leif Sørensen, Koks (indtil 2014).Kii.



Seneste web-tv


    Seneste gallerier