Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Julehits i år hos Kræs har været sæbe og tørklæder, som dette Marlene Nicolajsen her viser.
 Man skal være pæn til højtiden. Det mærkes tydeligt hos Frisør Lyhne, hvor frisørerne må arbejde både tidligt og sent for at imødekomme kunderne.
 Både små og store drenge kan finde gaver hos Jelling Maskinhandel. Her viser butiksansvarlig, Karin Wulff, et par småskalatraktorer, som de yngste gerne vil finde under juletræet.
 Julehits i år hos Kræs har været sæbe og tørklæder, som dette Marlene Nicolajsen her viser.

Her er alt hvad hjertet begærer

Publiceret: 23.12.2016 06:05
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Julehandelen topper i disse dage, helt som traditionen byder. Hos et par af byens forretningsfolk fik vi en fornemmelse af, at der er nok at se til.

- Det har været vort hidtil travleste år, siger Marlene Nicolajsen fra Kræs, der deler forretningslokale i Runecentret med Sinkadusen.

Marlene Nicolajsen åbnede Kræs i december 2009, og i år har det været tørklæder fra de danske designere Beck Söndergaard i markante grafiske mønstre og sæbeprodukter fra Badeanstalten, der er populære gaveprodukter.

- Vores største vare er fortsat al chokoladen, men det er mere til hygge end til gaver, det købes, fortæller hun.

I den anden ende af gave-skalaen i forhold til Kræs ligger Jelling Maskinforretning. Her kan man købe endda meget store gaver, men man kan faktisk også få nogle lidt mindre: Legetøjstraktorer og usb-stik med Massey Ferguson-logo til dette mærkes mange aficionados. Eller en babysut med logo fra det store traktormærke Fendt, som enhver babydreng må have!

- Der er nogle, der bruger os som legetøjsbutik, men vi sælger også gaver til voksne - mest fornuftige ting. Vi får nok travlt de næste dage. Vore kunder kommer ofte sent på julegaveindkøb her. Det er ret roligt, og der er ingen kø, hvis man handler her, siger butiksansvarlig Karin Wulff. Legetøjshylderne findes i butikken hele året.

Travlt er der også hos Frisør Lyhne. Der er taget ekstra timer i brug, og kunder, der sætter sig i frisørstolen, før klokken syv er ikke et ukendt fænomen.

- Alle vil være fine til jul, så vi har ekstra folk i gang, dropper fridage og har udvidet åbningstiden med ekstra timer. Lige den her uge er altid vanvittig, fortæller indehaver Maria Lyhne.

Butikken sælger som julegaver både hårprodukter og en del gavekort til senere brug, tilføjer hun.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier