Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Batteriet, som Emil Rahbek her viser frem, koster 600 kroner. Underholdningen, som det bidrager med, varer blot i et minuts tid, men så skulle det også gerne være meget flot og farverigt. Den slags batterier bliver der i dagene op til nytår solgt mange af.Foto: Joan Karlsen
 I dagene op mod nytår er varesortimentet blevet udvidet hos Ernst El. For fjerde år i træk sælger de nemlig nytårsfyrværkeri i forretningen på Montanavej.Foto: Joan Karlsen
 Batteriet, som Emil Rahbek her viser frem, koster 600 kroner. Underholdningen, som det bidrager med, varer blot i et minuts tid, men så skulle det også gerne være meget flot og farverigt. Den slags batterier bliver der i dagene op til nytår solgt mange af.Foto: Joan Karlsen

Folk lægger gerne 4000-5000 kroner for fyrværkeri

Publiceret: 31.12.2016 12:41
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
I dagene op mod årsskiftet har der været andet en lamper og vaskemaskiner i sortimentet hos Ernst El på Montanavej i Billund.

For fjerde år i træk bliver der fra forretningen solgt nytårsfærværkeri.

- Vi sælger alt lige fra de helt små børneting til indendørs bordbomber og til de helt store batterier på to et halvt kilo, fortæller Emil Rahbek, der til daglig arbejder som elektriker, men som på årets sidste dage ekspederer kunderne i fyrværkeri i stedet.

Der er flere forskellige grunde til, at fyrværkeriet er kommet indenfor i elektrikerforretningen.

- Vi vil godt prøve at få nogle kunder ind i butikken på en lidt anden måde end til daglig. Vi har mange kunder, som aldrig har været i butikken, og vi synes selv, vi har en flot butik, som vi kan være stolte af, siger Emil Rahbek og erkender, at det nok heller ikke er helt uden betydning, at han selv og flere af kollegerne selv er ganske fascinerede af fyrværkeri.

Torsdag eftermiddag blev der lavet et fyrværkerishow, hvor gæsterne kunne få lov at se fyrværkeriet, inden de ofrede penge på det. Og der bliver ofret masser af penge, når der skal købes ind til årets sidste fest.

- Der er tit folk, som lægger 4000-5000 kroner for fyrværkeri. Folk vil hellere købe to store batterier til 1000 kroner stykket end en kasse med alle mulige små raketter, fortæller Emil Rahbek.

Folk elsker batterier
Når folk vælger, hvad de skal have med hjem til nytårsaften, er der noget helt specifikt, som de især går efter.

- Det er batterierne, som folk er vilde efter. Der er mange, som går efter nogle helt specielle batterier, og så noget, som børnene kan få tiden til at gå med, forklarer Emil Rahbek og viser et af de rigtigt lækre batterier frem.

Batteriet, som Emil Rahbek finder i en af de containere, som er opstillet uden for forretningen, koster 600 kroner, men så er man også sikret en farverig underholdning i et helt minut...

Ernst El er ikke de eneste i Billund, som sælger nytårsfyrværkeri. Ved travbanen har T-Hansen opstillet en forretning, ligesom det er muligt at købe fyrværkeri på Hedegårdsvej.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier