Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Reed Gottula har en fortid i en stribe europæiske ligaer. Nu er turen kommet til den danske.Privatfoto
 Reed Gottula har en fortid i en stribe europæiske ligaer. Nu er turen kommet til den danske.Privatfoto

Razorbacks henter rutineret quarterback

Publiceret: 03.01.2017 14:02
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Triangle Razorbacks har fundet den kommende sæsons quarterback.

Det bliver amerikaneren Reed Gottula. Reed Gottula hentes ind som erstatning for Mark DeLancelotti, som sidste sæson førte Razorbacks til sejr i DM-finalen, Mermaid Bowl.

Mark DeLancelotti forsøger at spille sig til en aftale i USA eller Canada, og derfor blev quarterback-pladsen ledig.

Reed Gottula adskiller sig på to punkter markant fra de øvrige amerikanske quarterbacks, som i den seneste halve snes sæsoner har spillet for Triangle Razorbacks. Gottula er en rutineret spiller med stor erfaring fra adskille europæiske ligaer. Tidligere kom de amerikanske quarterbacks til Vejle direkte ud af det amerikanske college-system.

Gode lederegenskaber
Reed Gottula er 34 år og har tidligere spillet i Schweiz, Norge og Tyskland.

- Vi prøver at gå en lidt anden vej og henter en spiller med masser af erfaring og gode lederegenskaber, siger Sebastian Fandert, træner hos Triangle Razorbacks.

Reed Gottula har i flere af sine tidligere klubber fungeret som spillende trænerassistent, og det er planen, at han også hos Razorbacks får plads i trænerteamet.

Satser på længere aftale
Aftalen mellem Reed Gottula og Triangle Razorbacks er af et års varighed, men Sebastian Fandert kan sagtens se samarbejdet strække sig længere, hvis tingene ellers går, som forventet.

- Nu har vi et år til at se hinanden an, men som udgangspunkt er vi interesseret i en længere periode med den samme quarterback. Det er den vigtigste position på holdet, og det vil være godt med kontinuitet på den plads, siger Sebastian Fandert.

Razorbacks-træneren sigter efter yderligere én amerikansk forstærkning til den kommende sæson. Det skal være en spiller til den offensive linje, mens han forventer, at forsvaret bliver rent dansk.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier