Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Arkivfoto: Palle Herløv
 Arkivfoto: Palle Herløv

Vejlenser dømt for hæleri og indbrud i hobetal - her slog han til

Publiceret: 04.01.2017 14:28
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
En stor mængde hælervarer, to indbrud og en omgang særdeles ulovlig kørsel førte kort før jul til, at en 28-årig mand fra Vejle blev idømt seks måneders ubetinget fængsel ved Retten i Kolding.

Fra april til oktober 2016 blev manden anholdt adskillige gange, ligesom politiet har ransaget den 28-åriges bolig i Vejle.

Her fandt ordensmagten et hav af smykker, flere i guld, samt nogle bærbare computere og en iPad. Alt sammen udbyttet fra flere indbrud i Vejle, Bredsten, Tørring, Bredballe og Almind, som man dog ikke har kunne fastslå, hvem der står bag. Det oplyser anklager Iben Degnbol fra Sydøstjyllands Politi.

Manden indrømmede, at han udemærket vidste, at elektronikken stammede fra indbrud, men han nægtede at have kendskab til smykkerne.

- Han forklarede, at han havde købt dem af to mænd på en parkeringsplads, men at han ikke vidste, de var stjålet, siger anklageren.

Kørte fuld overfor rødt
Sydøstjyllands Politi kom på sporet af den 28-årige under en efterforskning af to andre personer, der var mistænkt for at stå bag en række indbrud.

Tre måneder efter ransagningen blev den 28-årige anholdt efter at være brudt ind i en ejendom ved Rårup, hvorfra han stjal otte designerstole af mærket Nanna Ditzel til en værdi af cirka 29.500 kroner.

Samme nat kørte han over for rødt i en stjålet bil uden at have et kørekort, mens han var påvirket både alkohol og stoffer.

I oktober blev han igen anholdt for at køre uden et have et kørekort samt for at bryde ind i en restaurant i Børkop.

Den 28-årige blev dømt for samtlig forhold, men valgte ikke at anke sin dom.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier