Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Nikki Møller Nielsen kommer i hård konkurrence ved JM, men er ikke chanceløs mod landsholdsbokseren Sune Krogh fra Jyden Aalborg. Arkivfoto: René Gammelmark
 Nikki Møller Nielsen kommer i hård konkurrence ved JM, men er ikke chanceløs mod landsholdsbokseren Sune Krogh fra Jyden Aalborg. Arkivfoto: René Gammelmark

Grindsteds nye boksehåb kastet for løverne

Publiceret: 05.01.2017 16:33
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Nikki Møller Nielsen skal møde ny topbokser fra familien Krogh ved JM
Grindsted AK’s nye skud på boksestammen, den 18-årige VM-bokser Nikki Møller Nielsen er klar til at blive kastet for løverne ved de jyske boksemesterskaber i Aarhus i sidste weekend af januar.

- Nikki Møller Nielsen var med til VM for U19-boksere i Rusland i november. Nu er han rykket op som senior, og han har en chance for at blive mester. Der er konkurrenter, der har mere rutine end ham, og de har den fordel, at de har været med ved de danske mesterskaber tidligere, men jeg glæder mig til at se Nikki Møller i kamp mod de mere erfarne, siger hans træner, formand og matchmaker Jørgen Hede Jensen fra Grindsted AK.

Sune Krogh fra Jyden Aalborg er den hårdeste konkurrent for Nikki Møller, der stiller op i weltervægt, indtil 69. Sune Krogh er landsholdsbokser og det nyeste navn i den berømte boksefamilie Krogh fra Aalborg. Hans farfar Bjarne Krogh var topbokser og nordisk mester, og hans onkel Børge Krogh var professionel europamester. En anden onkel Kjeld Krogh var dansk mester, og Tage Krogh, den ældste af brødrene, var også en berømt bokser, der viste sine brødre vejen til tops i dansk boksning. Sune Kroghs far, Finn Krogh, var nordisk mester og landsholdsbokser, så det er en bokser med en berømt familie, Grindsted-talentet skal op mod.

- AK Jyden har også en anden hård konkurrent til Nikki Møller Nielsen, Sune Heldtberg, der også har stor rutine, siger Jørgen Hede Jensen.

Grindsted stiller også med André Bertelsen, der er et stort talent, i 56 kg-klassen, men han løber panden mod storfavoritten Frederik Hede Jensen, der også er fra Grindsted.

Grindsted AK stiller også med U19-landsholdsbokseren Kian Møller Nielsen ved JM i Aarhus. tommy.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier