Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Med købet af Beach Tours kommer Alle også til at sælge solrejser.
 Med købet af Beach Tours kommer Alle også til at sælge solrejser.

Aller køber charterbureau

Publiceret: 06.01.2017 14:41
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Aller Leisure har netop skrevet under på køb af sit fjerde rejsebureau i Danmark

Aller Leisure har nemlig købt charterbureauet Beach Tours af NG Travel Group. Og ifølge Rikki Sølling, der er direktør i Aller Leisure, sker det for også at kunne tilbyde charterrejser med sol og sommer.

- Vi har længe gået med overvejelser om, at vi selv ville etablere et charterbureau.

- Ved at købe Beach Tours, der blev etableret for et år siden, er vi kommet godt i gang . Og vi slipper for selv at skulle ud at leje hoteller, investere i flysæder og at ansætte kvalificeret personale, siger Rikki Sølling.

Han nævner, at man med købet har investeret i et skræddersyet setup.

En fordobling
Beach Tours sendte i sit første leveår godt 3000 gæster på charterferie.

- Vi har en forventning om, at vi kan fordoble dette antal i 2017, da vi i Aller henvender os til et rejselystent publikum, siger Rikki Sølling.

Aller Leisure købte tilbage i 2013 Nyhavn Rejser. I 2014 og 2015 udvidede man med købet af henholdsvis Nilles Rejser og Kulturrejser Europa, og endelig i 2016 med Activ Travel og Activ Aller.

- Med købet kommer vi nu også til at lange charterrejser over disken, siger Rikke Søllilng, der kalder solrejserne et godt match til de kultur- og rundrejser, man sælger gennem Nyhavn Rejser og Kulturrejser Europa.

Aller Leisure regner med sit seneste køb med at omsætte for 700 millioner kroner og sende 60.000 gæster på ferie om året.

Beach Tours tidligere direktør, Jan Lockhart, fortætter som direktør i NG Travel, der fortsat ejer USA Tours og African Spirit?.

Han tilknyttes dog Beach Tours som konsulent for Aller Leisure.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier