Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

EU. Dommedag udeblev - igen

Publiceret: 06.01.2017 06:44
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Anders Vistisen, Bøgevænget 2 C, Herning, medlem af Europa-Parlamentet, Dansk Folkeparti
og på mærkværdigvis eksisterer Storbritannien stadig.

Mærkeligt, jeg havde ellers forventet, at når nu pundet var faldet til en hidtil uset lav kurs, ledigheden højere end nogensinde og aktiekurserne lavere end aldrig før, var Storbritannien kollapset. Det var jo konsekvensen af det britiske Brexit, måtte man forstå.

Nuvel, virkelighedens verden er ofte en anden end den, der bliver udlagt af pressen, meningsdannere og ”eksperterne”. I politik rækker hukommelsen ofte kun fem minutter tilbage i tiden, og folk glemmer hurtigt, hvad der f.eks. er blevet sagt i en valgkamp. Så når politikere og medier m.m. kommer med svulstige dommedagsprofetier, som ingen berettigelse har, er det desværre glemt dagen efter, og ingen holder dem op på deres udtalelser.

Bevares, alle kan tage fejl, man kan foretage forkerte analyser etc. - men dommedagsprofetier i forhold til Brexit har vist sig at være så uberettigede, at man nærmest fristes til at tro, at profetierne udelukkende er fremført for at påvirke vælgerne i en bestemt retning.

Måske ser jeg spøgelser. Ikke desto mindre kan jeg tørt konstatere, at Danmark ikke er blevet et ”Mekka” for pædofile efter danskernes nej til at ophæve retsforbeholdet 3. december 2015, ej heller gik verden under, da Donald Trump vandt præsidentvalget i USA - og the Great Britain står endnu.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier