Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Balletdansere fra det vejlensiske dansekompagni Dansequilibrium medvirkede i to af orkestrets numre.Foto: Mads Hansen
 Sopranen Julie Meera Albertsen begejstrede publikum i Vejle med sin fyldige stemme og sin charmerende, livfulde optræden. Foto: Mads Hansen
 Lauseniana under ledelse af dirigent Jørgen Fuglebæk var i topform til koncerten, og hyldede blandt andet den engelske sangerinde Vera Lynn med et potpurri i anledning af hendes 100 års fødselsdag i marts. Foto: Mads Hansen
 I pausen gjorde det godt med en forfriskning og en hyggesnak med musiker-kolleger og gode venner. Foto: Mads Hansen
 Koncertens flotte blomsterdekorationer er lavet af June Staun, som har udsmykket salen i lilla, hvide og lime farver. Foto: Mads Hansen
 Balletdansere fra det vejlensiske dansekompagni Dansequilibrium medvirkede i to af orkestrets numre.Foto: Mads Hansen

Orkester og solist i topform til nytårskoncerten i Vejle

Publiceret: 07.01.2017 19:45 | Senest opdateret: 07.01.2017 19:51
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Promenadeorkestret Lauseniana var i topform til den første af to nytårskoncerter i DGI Husets hal 1.

Det samme var solisten, den unge sopran Julie Meera Albertsen, som begejstrede publikum med sin charmerende optræden og sin flotte og fyldige stemme. Hun blev fulgt til dørs af stående applaus fra det lydhøre publikum, og det samme gjorde orkestret efter tre ekstra-numre.

Byrødder sad godt
Dan Arnløv Jørgensen, formand for idræts og kulturudvalget, undskyldte ellers, at publikum ikke havde rejst sig oftere for at hylde det veloplagte orkester under ledelse af den fyrige dirigent, Jørgen Fuglebæk, der netop i år fejrer sin 20. sæson som leder af orkestret.

- Sådan er det med byrådet, der sidder her på første række. De rejser sig ikke, når de først har fået en stol, og da slet ikke i år, sagde Dan Arnløv med slet skjult hentydning til, at det er valgår. Hans bemærkning udløste latter og bragende klapsalver.

Harry Potter

11 dansere fra det vejlensiske dansekompagni DanseQuilibrium dansede med i to numre, og publikum fik som noget helt nyt udleveret lyspinde, som alle viftede med i orkestrets finale på det officielle program, det flotte Harry Potter-medley fra filmen ”Harry Potter og flammernes pokal”.

2.000 overværede lørdagens koncert, og der er næsten ligeså mange til søndagens koncert, hvor greveparret fra Egeland, grevinde Sussie og greve Ingolf er æresgæster og modtages af borgmester Arne Sigtenbjerggaard.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier