Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Forventningerne til åbningen af Nyboligs mæglerkontor i Jelling er blevet mere end indfriet. Den oprindelige plan om to medarbejdere blev til, at der skulle være tre. Ny mand på kontoret er trainee Alex Jensen, der her ses mellem Steffen Tornvig til højre og Emil Møller Hauser.Foto: Leif Baun
 Forventningerne til åbningen af Nyboligs mæglerkontor i Jelling er blevet mere end indfriet. Den oprindelige plan om to medarbejdere blev til, at der skulle være tre. Ny mand på kontoret er trainee Alex Jensen, der her ses mellem Steffen Tornvig til højre og Emil Møller Hauser.Foto: Leif Baun

Hussalg overgår forventningerne

Publiceret: 07.01.2017 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Forventningerne var gode, men virkeligheden er bedre.

Sådan opsummerer ejendomsmægler Emil Møller Hauser situationen, efter at Nybolig så småt startede sine aktiviteter i Jelling for et år siden. I marts åbnede Nybolig kontoret ved Gorms Torv, og forventningen var, at bemandingen skulle være på to personer, nemlig Emil Møller Hauser og Steffen Tornvig.

- Men det har vist sig, at der er så meget pres, at vi har brug for ekstra besætning. Alle budgetter er slået – både antal boliger til salg og antal solgte enheder, siger Emil Hauser.

Da den hidtidige ”tredjeperson”, ejendomsmægler, Line Frøkjær, fik pladsen som daglig leder af Nyboligs kontor i Ulfborg, så skulle kontoret i Jelling finde en ny kollega.

Vil være lokale
- Vi har valgt Alex, fordi han er en lokal knægt, og vi vil gerne være lokale, siger Emil Møller Hauser.

Alex Jensen er 32 år, opvokset på Bakkedraget i Jelling og uddannet ambulanceredder. Han har siden også været sælger i rejse- og forsikringsbrancherne.

- Min far har været ejendomsmægler i Horsens, så jeg har altid haft det lidt under huden, fortæller Alex Jensen. Nu venter han tvillinger, og familien har købt hus i Jelling. For ganske vist har han været turen omkring Vejle, Aarhus og København, men når man skal være tvillingefar, behøver det ikke at gå så hurtigt længere.

- Jelling er et godt sted for børnene at vokse op, siger den vordende far.

Flere flytter til
Dét synspunkt er han ikke ene om. Tilflytningen til Jelling er atter på vej op. I den lokale Nybolig afdeling, der har kontorer i Jelling, Tørring og Brædstrup, er salgstiden kortest i Jelling. Salgstiden er den tid, der går fra en bolig sættes til salg til den er solgt. Kontoret har lige haft en andelsbolig til salg. Den var væk på tre dage!

I fem-seks år har det mest været i Aarhus og København, der var i en udvikling. Men nu har fremgangen på boligmarkedet bredt sig til områder uden for de større byer.

Mere hus for pengene
- Det varer kortere tid at sælge, og der gives mindre afslag på udbudsprisen. Vi har ikke længere det, vi kaldte ”dårlige huse” til salg. Nu kan vi sælge alle typer af ejendomme – også uden for byskiltene. Vi mærker, at det er dyrt i Vejle/Skibet nu. Folk får mere hus for pengene her, og Jelling er en by, som Vejle Kommune investerer i. Den har et godt opland og en tilpas afstand til Vejle, siger Emil Møller Hauser. Han understreger, at de mindre prisafslag ikke skyldes, at udbudsprisen er sat ned.

Steffen Tornvig tilføjer:

- Vi er bagefter på prisudviklingen i de store byer. Nu er udviklingen dér bøjet lidt af. Nu er det her, der er fremgang. Prismæssigt blev bunden, her på egnen, fundet for to år siden. – Jelling er en ung by på grund af tilflytningen, og der er et højt niveau, når det gælder uddannelse og løn. Vi mærker, at Jelling er et populært og eftertragtet sted at flytte til. Vi har opkald fra Aarhus og omegn om mulighederne for at bo her, og der er udsigt til en fantastisk vækst med de planlagte udstykninger.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier