Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Brian Søgaards virksomhed har igen vokseværk. Universal Transport & Flyttefirma har opkøbt sønderjyske Box2Day og går samtidig med planer om at udvide lageret. Arkivfoto: Michael Svenningsen
 Brian Søgaards virksomhed har igen vokseværk. Universal Transport & Flyttefirma har opkøbt sønderjyske Box2Day og går samtidig med planer om at udvide lageret. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Køber firma og vil udvide: Vejle-firma bare vokser og vokser

Publiceret: 08.01.2017 14:06
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Det er ikke mere end halvandet år siden, Universal Transport & Flyttefirma lejede sig ind på 5500 kvadratmeter på Stiftsvej 13, ved siden af de to grunde, som firmaet selv ejer (nummer 9 og 11).

Men det går så hurtigt for firmaet, at der igen er ved at være pladsmangel. Det fortæller koncerndirektør Thomas Hjort.

- Det betyder, at vi i løbet af årets første kvartal skal tage en beslutning om, hvad der skal ske. Vi taler om mulighed for at udvide i nummer 13 eller nummer 9. I nummer 11 er vi på den maksimale bebyggelsesprocent. Alternativt skal vi finde et andet sted, fortæller han.

Universal ejer også en grund på Roskildevej, som kan komme i spil, oplyser koncerndirektøren.

Køber Box2Day
Fra 1. januar har virksomheden opkøbt flyttefirmaet Box2Day med hovedsæde i Sønderborg, som Universal har haft et godt samarbejde med hidtil.

- Vi har fundet ud af, at vi deler samme værdier, og desuden køber vi en kompetent leder, dygtige flyttefolk og gode kunder, siger Thomas Hjort.

Box2Day har udover basen i Sønderborg også udkørselsafdelinger i Aabenraa, Kolding og Aarhus. Alle ni medarbejdere i Box2Day flytter med til Universal.

Også Universal-ejer Brian Søgaard glæder sig over købet.

- Med Box2Day får vi, udover klassisk kvalitet, tilført nye, spændende kompetencer til vores virksomhed, hvilket vi naturligvis glæder os til, lyder det fra ejeren af Universal.

Splittet op
Fremover skal kunderne i øvrigt vænne sig til, at det hedder Universal Transport og Universal Flytteforretning. Virksomheden har nemlig juridisk splittet de to dele op, så der nu er en transportvirksomhed og en flytteforretning.

- Det har vi gjort for at få fokus på de enkelte områder. Det vil selvfølgelig stadig være et tæt samarbejde, forklarer Thomas Hjort.

Opdelingen af firmaet skulle gerne give et mindre broget udtryk over for potentielle kunder.

- Det handler også om at sende et signal om, at vi har fokus på de enkelte ting hver for sig, siger Thomas Hjort.

Brian Søgaard er administrerende direktør i flytteforretningen, mens Thomas Hjort tager sig af transport-delen. Den nu tidligere ejer og stifter af Box2Day Brian Siig bliver fremover driftschef hos Universal Flytteforretning.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier