Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Velfærd. 92 ekstra pædagoger til børnene i Vejle

Publiceret: 09.01.2017 09:38
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Lotte Rod, Amagerfælledvej 33, København, MF og børneordfører, Radikale Venstre, og Torben Elsig, byrådsmedlem i Vejle, Radikale Venstre
Vi lærer de vigtigste ting i vores liv i løbet af de første måneder og år, og derfor skal vi sætte tidligt ind for at kunne give alle børn muligheden for at vælge deres fremtid, uanset hvor de kommer fra.

Vi har nogle af verdens bedste dagtilbud i Danmark, men det er stadig sådan, at børn af ufaglærte og drenge trives dårligere, har et dårligere forhold til de voksne og lærer mindre. Vi SKAL lykkes med at se, høre og forstå alle børn. Det kræver nærværende voksne, og at der er nok af dem.

Derfor vil vi radikale satse på små børns muligheder. Vi skal gøre dagplejere, pædagoger, assistenter, medhjælpere og ledere dygtigere til at være nærværende og nysgerrige med børnene, samtidig med at der overhovedet skal være voksne nok til at kunne fordybe sig sammen med børnene i små grupper.

Vi vil give en mia. kr. til kompetenceløft af dagplejere og det pædagogiske personale i vores daginstitutioner, samtidig med at vi år for år kan give kommunerne penge til at ansætte flere uddannede pædagoger, sådan så der mindst er to pædagoger og en medhjælper til 10 vuggestuebørn eller 19 børnehavebørn.

I vores øjne er noget af det vigtigste, vi overhovedet kan gøre. For børnene er det vigtigste, vi har.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier