Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 I dag er der villaer på adresserne Hovedgaden 35, 37 og 39. Det er de tre huse, som Ulrik Weis har købt. Dem har han planer om at rive ned, og i stedet vil at bygge et kompleks med 16-20 nye lejligheder.
 I dag er der villaer på adresserne Hovedgaden 35, 37 og 39. Det er de tre huse, som Ulrik Weis har købt. Dem har han planer om at rive ned, og i stedet vil at bygge et kompleks med 16-20 nye lejligheder.

Endnu et boligkompleks er på vej i Hovedgaden

Publiceret: 11.01.2017 09:39
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Høje byggerier med boliger og eventuelt mulighed for en detailforretning kan være fremtiden på begge sider af den vestlige ende af Hovedgaden i Billund.

På den modsatte side af Netto er der allerede sat gang i arbejdet med en ny lokalplan for et område, hvor entreprenør Claus Junge ønsker at opføre et nyt kompleks, og også på den modsatte side af vejen er et nyt byggeri på vej.

Det er Ulrik Weis, som måske er på vej med et nyt byggeri.

- Jeg har købt Hovedgaden 35, 37 og 39 med henblik på nedrivning og opførsel af lejligheder, fortæller Ulrik Weis, som har søgt Billund Kommune om tilladelse til et nyt byggeri i området.

Billund Kommune vil i nær fremtid sætte gang i arbejdet med en ny lokalplan for området.

Mulighed for erhverv
Ulrik Weis’ planer for det nye byggeri er at lave boliger, men Billund Kommune forestiller sig, at en måske kommende lokalplan som en helgardering samtidig skal give mulighed at lave kontor og detailhandel.

Projektet indeholder to bygninger, hvor den, som er tættest på Hovedgaden, efter planen skal være fire etager høj, mens den bagerste, som vil være tættest på Grindstedvej, kan komme til at rage tre etager op i luften.

Ifølge Ulrik Weis har han dog langt fra lagt sig helt fast på, at et kommende byggeri vil komme til at se præcis sådan ud. Det er jo lidt svært at lægge konkrete planer, når man ikke ved, hvad man kan få lov til, mener han.

- Så langt er jeg slet ikke endnu, for det afhænger meget af, hvad kommunen giver lov til. Men kommunen er meget interesseret i urbanisering af byen, så boligerne kommer lidt opad, siger Ulrik Weis.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier