Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Anklagemyndigheden fortæller nu, at det er faren til den lille pige, der er sigtet for dødsvolden, der tog livet af pigen. Arkivfoto
 Anklagemyndigheden fortæller nu, at det er faren til den lille pige, der er sigtet for dødsvolden, der tog livet af pigen. Arkivfoto

25-årig mand sigtet for dødsvold mod seks uger gammel datter

Publiceret: 10.01.2017 19:07 | Senest opdateret: 11.01.2017 09:48
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Den mand, som kort før nytår blev varetægtsfængslet, sigtet for vold med døden til følge mod et spædbarn, er far til den lille pige, som kun blev seks uger gammel.

Læs: Mand varetægtsfængslet: Spædbarn død efter vold

Det har hidtil været hemmeligholdt, hvilket relation der er mellem manden og det afdøde barn, men nu løfter politi og anklagemyndighed sløret for flere detaljer i sagen.

Faren er en 25-årig mand fra Vejle, som ifølge anklageskriftet har øvet en form for vold mod datteren i familiens hjem, som førte til, at hun døde af sine kvæstelser 29. december.

Præcist hvad der førte til den lille piges alt for tidlige død, ved man ikke på nuværende tidspunkt, oplyser anklager Anna Holm.

- Vi kender ikke dødsårsagen endnu. Der skal foretages en obduktion, hvorefter retsmedicineren skal fastslå dødsårsagen, og den proces er ikke slut endnu, siger hun til avisen.

Den 25-årige far blev fremstillet i et grundlovsforhør fredag 30. december og blev foreløbigt varetægtsfængslet frem til 27. januar. Ifølge anklageren nægter manden sig skyldig.

Flere vidner afhørt
Hvad manden ellers har forklaret under grundlovsforhøret, er ikke kendt for offentligheden, fordi retsmødet blev holdt for lukkede døre af hensyn til politiets videre efterforskning i sagen.

- Det er en hændelse begået bag hjemmets fire vægge, hvor der er få personer til stede. De skal ikke have mulighed for at påvirke hinandens forklaringer, har Anna Holm udtalt til Ritzau.

Hun forklarer, at en stribe personer, inklusiv en del familiemedlemmer, enten er blevet afhørt eller skal afhøres med henblik på at opklare den lille piges død.

Anna Holm kan ikke oplyse til avisen, hvor barnets mor har befundet sig under den tragiske hændelse.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier