Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Alex Vargas ses her til koncert på Horsens Ny Teater. Han er én af fire nye navne præsenteret til årets Jelling Musikfestival. Arkivfoto: Lau Nielsen, Horsens Ny Teater
 Alex Vargas ses her til koncert på Horsens Ny Teater. Han er én af fire nye navne præsenteret til årets Jelling Musikfestival. Arkivfoto: Lau Nielsen, Horsens Ny Teater

Fire danske navne meldes klar til Jelling Musikfestival

Publiceret: 10.01.2017 11:08 | Senest opdateret: 10.01.2017 11:20
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Jelling Musikfestival løfter nu sløret for fire nye kunstnere på forårets festival.

Det første navn er det danske band Phlake, der var en af de helt store vindere ved Danish Music Awards 2016, hvor bandet modtog intet mindre end fem forskellige priser. Især sangene Pregnant og Angel Zoo har huseret i toppen af hitlisterne.

Alex Vargas har også haft masser af succes i 2016 med sin anmelderroste debut-ep Giving Up The Ghost og til maj skal han også optræde på én af scenener i Jelling.

Det samme skal Karl William, der blev vinder af P3 Prisen 2015 og for tiden hitter med singlen Blind Igen, som lige nu er i toprotation på de danske radiostationer.

Det fjerde navn, som Jelling Musikfestival i dag tirsdag kan præsentere er også fra Danmark. Tre-mandsbandet Chinah hitter for tiden med singlen ’Can’t Remember How It Feels’, som de optrådte med til P3 Guld 2016, hvor trioen løb med P3 Talentprisen.

Jelling Musikfestival 2017 har i forvejen præsenteret store, danske navne som L.O.C. og Kim Larsen. Festivalen foregår sidste weekend i maj i Kristi himmelfartsferien den 24. til 27. maj.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier