Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 20 spillere stillede til start ved det første officielle kørestolsdart-stævne i Danmark, som blev afviklet på Campus Vejle. privatfoto
 20 spillere stillede til start ved det første officielle kørestolsdart-stævne i Danmark, som blev afviklet på Campus Vejle. privatfoto

20 dystede i Danmarks første kørestolsdart-stævne

Publiceret: 10.01.2017 10:10
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Danmarks første kørestolsdart-stævne blev i weekenden afviklet i fitness-lokalet på Campus Vejle, hvor kulturudvalgsformand Dan Arnløv Jørgensen (K) åbnede stævnet.

Det blev afviklet med 20 spillere, som spillede en indledende runde i fire forskellige puljer.

Alle gik videre
Nummer et og to i hver pulje gik videre til kvartfinalerne, mens puljernes nummer tre og fire blev parret i en sideløbende turnering, så alle uanset placering i puljen havde mulighed for at kvalificere sig til de efterfølgende kvart- og semifinaler samt de to finaler.

Glæde og begejstring
- Da dagens kampe var overstået, havde vi 20 vindere. Selvfølgelig var der to helt oppe på skamlen, men dette var ikke så afgørende denne dag. Helt og aldeles afgørende var den glæde, begejstring og koncentration, som deltagerne viste for sporten. En glæde og begejstring, der smittede af på de cirka 25 besøgende og i særdeleshed på vi arrangører. Vi kan slet slet ikke få armene ned over dette stævne. Det har været en sublim succes over hele linjen, fortæller Palle Petersen fra ParaSport Vejle, der arrangede stævnet sammen med formand Heinz Dahl fra Dartklubben Royal.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier