Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 - Lukket på grund af mistanke om skadedyr. Beskeden har handlende mødt ved indgangen til Fakta i Juelsminde de seneste dage. Foto: Emil Fibiger
 - Lukket på grund af mistanke om skadedyr. Beskeden har handlende mødt ved indgangen til Fakta i Juelsminde de seneste dage. Foto: Emil Fibiger

Rotte lukkede Fakta i fire dage

Publiceret: 10.01.2017 09:07 | Senest opdateret: 10.01.2017 09:08
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Fakta på Strandvejen i Juelsminde har været nødsaget til at holde lukket i fire dage - fra fredag i sidste uge til og med mandag i denne uge.

Årsagen er en rotte, som en varechauffør så løbe hen over lagergulvet i butikkens varemodtagelse fredag morgen.

- Da jeg blev informeret om rotten, satte jeg ”møllen” i gang: Jeg holdt butikken lukket og ringede efter skadedyrsbekæmpelsen, som kom med hund og gik alt efter, fortæller butikschef Lars Seneca.

Undersøgelsen viste ingen tegn på, at rotten havde været andre steder end i varemodtagelsen, og det var derfor planen at åbne butikken igen mandag. Under et kontrolbesøg søndag påpegede Fødevarestyrelsen dog, at det ikke kunne udelukkes, at rotten via en kabelbakke havde været inde blandt varerne i selve butikken.

Har rengjort alt
- Der er ikke tegn på, at det er sket, men den teoretiske mulighed var nok til, at jeg valgte at desinficere hele butikken. Jeg vil ikke tage nogen chance på det punkt, siger Lars Seneca.

Et stort rengøringhold har derfor været i gang i butikken hele mandag, og lettilgængelige varer som mel og sukker er blevet smidt ud.

Bevarer elitesmiley
Rotten har ikke vist sig siden fredag morgen, og den er ikke længere indenfor, forsikrer Lars Seneca, der åbner Fakta igen tirsdag.

- Nu er alt, som det skal være. Vi har grønt lys til at åbne, og vi har beholdt vores elitesmiley, siger Lars Seneca, der kan se tilbage på fire ekstra lange arbejdsdage.

Fakta er ikke den eneste lokale dagligvarebutik, der har oplevet rotteproblemer den seneste tid.

Også SuperBrugsen i Tørring har haft besøg.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier