Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Thorkild Knudsen (i hjørnet) er forfærdet over aftenens hændelse og sender sine varmeste tanker til nabokvinden, der bor i huset på billedet. Foto: Vibeke Oxholm og arkivfoto
 Thorkild Knudsen (i hjørnet) er forfærdet over aftenens hændelse og sender sine varmeste tanker til nabokvinden, der bor i huset på billedet. Foto: Vibeke Oxholm og arkivfoto

Nabo: Forfærdeligt for den stakkels kvinde

Publiceret: 12.01.2017 11:21
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Kort

  X

  Annonce

  Klik på annoncen for at forstørre den
  Det er ikke til at forstå, at nogen kan finde på sådan noget. Jeg kan ikke lade være med at blive godt gal i hovedet af at høre, at nogle kan behandle andre mennesker på den måde, lyder den umiddelbare kommentar torsdag morgen fra Thorkild Knudsen, der er nabo til den 78-årige kvinde, der i går aftes blev udsat for hjemmerøveri i huset på Ribevej i Ødsted.

  Han og hustruen havde ikke opdaget, at der var noget galt hos naboen, før der pludselig kom flere politibiler til nabohuset, da deres stuevinduer vender væk fra kvindens hus.

  - Senere kunne vi så læse på nettet, at der var sket et hjemmerøveri. Det er så forfærdeligt for den stakkels kvinde. Sådan en oplevelse må tage lang tid at komme sig rigtigt over, siger han og fortæller, at han kender kvinden godt, da de ofte taler sammen over hækken mellem deres tilstødende haver og generelt har et rigtig godt naboskab.

  LÆS: 78-årig troede naboen bankede på: Blev bundet fast med ledning

  Håber hun kommer sig
  Thorkild Knudsen trøster sig ved at have læst politiet udtale, at deres nabo efter omstændighederne har det godt, men at hun selvfølgelig er chokeret.

  - Nu håber vi bare, at hun så hurtigt, som det er muligt, kommer sig ovenpå den omgang, så hun igen kan føle sig tryg ved at bo i sit hjem. Det er det vigtigste nu, siger han.

  Seneste web-tv


   Seneste gallerier