Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk

Sygehus. Genovervej lukning

Publiceret: 12.01.2017 06:41
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ole Skadhauge, Svindbækvej 13, Give
Først tak til Petra Raundahl for et udmærket læserbrev (Folkebladet 10. januar)

Petra berører noget essentielt ved at antyde, at der mangler noget perspektiv i beslutningen om at lukke Give Sygehus. Beslutningen blev taget med baggrund i et ønske om at opnå en besparelse, men allerede før beslutningen blev taget, blev der leveret gode argumenter, som rejste tvivl om, om dette mål var realistisk.

Henset til regionsrådets efterfølgende beslutninger vedr. ambulancekørslen og de udgifter, som regionen derved påtog sig, er beslutningen om lukning af Give Sygehus kommet helt ud af proportioner.

At Region Hovedstadens sundhedsudvalg ved blot et besøg på Give Sygehus og i Friklinikken kunne se mulighederne i dette, bør da få Region Syddanmarks regionsråd til at genoverveje beslutningen, men som Petra skriver, hænger de politikere, som vil indrømme en evt. fejl, ikke på træerne.

Med et valg til regionsrådet sidst på året bør politikerne huske på, at de politikere, som er klar til at ranke ryggen og omgøre en tvivlsom beslutning, markant vil skille sig ud og vinde borgernes respekt modsat de, som stikker hovedet i busken.

Kære regionsråds-politikere: Ret ryggen og genovervej beslutningen, det tjener alle bedst - også borgerne.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier