Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Der er rig mulighed for at nørkle, når Egtved Handelsforening og Museet Højvang holder sjov for børn på Højvang 16. februar.Arkivfoto
 Der er rig mulighed for at nørkle, når Egtved Handelsforening og Museet Højvang holder sjov for børn på Højvang 16. februar.Arkivfoto

Tre timers hygge på Højvang

Publiceret: 14.02.2017 08:15
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Tre timers pause fra den moderne verdens aktiviteter er i vente, når Egtved Handelsforening og Museet Højvang torsdag 16. februar inviterer til sjov for børn på Højvang.

For tredje år i træk lægger museet rammer og hænder til en dag i hyggens tegn, der er arrangeret af byens handelsforening.

- Det er tre timer, hvor børn kan lave ting, som man gjorde i gamle dage. En tablet kan de sidde med der derhjemme, mens vævning og filtning ikke er noget, de har mulighed for at lave derhjemme, siger Ingeborg Matthesen, der er tovholder for Museet Højvang.

Foruden vævning og filtning vil dagen bl.a. give mulighed for at male på sten og snitte fløjter ud af træ. Undervejs vil der blive serveret boller og saftevand til børnene og kaffe til forældre og bedsteforældre.

Sidste år var der mellem 70 og 100 børn, og samme antal håber Ingeborg Matthesen, at der kommer i år.

- Det plejer at være en succes. Børn kommer og står i kø og glæder sig til aktiviteterne, siger Ingeborg Matthesen.

Ved arrangementet er alle aktiviteter samt mad og drikke gratis.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier