Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 • Kom med indenfor i McDonald's

 • Video
 I alt seks touchskærme er klar til at servicere gæsterne på McDonald’s i Vinding, som dermed også kommer til at servicere sig selv. Til gengæld bliver der dobbelt så mange medarbejdere i køkkenet. Foto: Søren E. Alwan

Lokal McDonald’s slår igen dørene op - men nu som digital restaurant

Publiceret: 16.02.2017 17:02
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Video

 • Kom med indenfor i McDonald's

 • Video

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Når du fremover bestiller burgere, fritter, sodavand og ketchup på McDonald’s i Vinding, så foregår det med mindre kontakt til medarbejderne end normalt. Det gælder for al maden, som fremover skal bestilles via en touchskærm, som står lige når du kommer ind ad døren.

Torsdag klokken 12 slog restauranten dørene op til nye, digitale tider - og kunderne var straks klar til at give sig i kast med skærmene, godt hjulpet af personalet.

At det tager tid at ændre folks mønstre stod dog også hurtigt klart, idet flere af kunderne spurgte - og foretrak - at blive ekspederet ved en kasse som i ”gamle dage”, hvilket også stadig er en mulighed.

Ingen kolde burgere
De kunder, som havde mod på at prøve de nye skærme - og dem var der trods alt flest af - var umiddelbart positive over for det nye system.

- Det er smart og nemt, lidt lige som at bruge en iPad, lød det fra Heidi Broni fra Kalundborg, som var en af ”den nye restaurants” første gæster.

En af fordelene ved det nye system, er, at det giver flere folk på de forskellige arbejdsstationer i køkkenet, og derfor ligger der ikke længere færdiglavede burgere klar på forhånd.

- Vi laver det ”til dig”, hvilket betyder, at vi først begynder at lave maden, når du bestiller den på skærmen. Før havde vi noget klar, men sådan gør vi ikke mere, siger ejer af restauranten Kenneth Larsen.

Skal ansætte folk
Ombygningen begyndte søndag aften klokken 22, og der er blevet arbejdet i døgndrift lige siden, og de sidste håndværkere var kun lige nået ud ad døren, inden de første gæster trådte ind.

- Vi ændrede køkkenet som det mest væsentlige, fordi vi har ændret produktionsformen. Så har vi også ændret til det digitale med skærmene og på reklameskærmene. Det er blevet mere kundevenligt, og det har krævet en hel del ombygning. 36 håndværkere har arbejdet døgnet rundt siden søndag klokken 22, fortæller Kenneth Larsen.

Den nye produktionsform betyder, at Kenneth Larsen skal ansætte lidt flere medarbejdere til restauranten.

- Vi skal bruge dobbelt så mange i køkkenet, som vi har brugt før, og det betyder, at vi skal ansætte lidt flere. Vi får behov for flere ressourcer til at producere i køkkenet, forklarer han.

Om de nye digitale tider på restauranten også vil vise sig på bundlinjen, vil Kenneth Larsen ikke gætte på.

- Det må fremtiden vise, men det håber jeg da, at kunderne vil tage godt imod det, siger han.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier