Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
vafo.dk
 Det er anden gang på blot fem måneder, at Min Købmand i Krogager bliver udsat for væbnet røveri. Købmand Brian Duedal er naturligt godt træt af situationen. Arkivfoto
 Det er anden gang på blot fem måneder, at Min Købmand i Krogager bliver udsat for væbnet røveri. Købmand Brian Duedal er naturligt godt træt af situationen. Arkivfoto

”Sådan en idiot skal ikke bestemme, om vi skal have butik eller ej”

Publiceret: 17.02.2017 08:40 | Senest opdateret: 17.02.2017 08:44
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Fredag morgen er købmand Brian Duedal tilbage bag kassen i Min Købmand i Krogager. Fredag aften blev det nødvendigt at lukke butikken tidligere end planlagt, da en bevæbnet røver klokken 18.20 kom ind og truede personalet til at udlevere cigaretter.

Det er anden gang på fem måneder, at butikken bliver udsat for væbnet røveri, men Brian Duedal forsøger at få en normal hverdag til at køre videre.

- Det er vi nødt til. Sådan en idiot skal ikke have lov til at bestemme, om vi skal have en butik herude eller ej. Det er vildt frustrerende, at det kan forekomme, når vi har kontantløse kasser Jeg synes, vi har gjort alt, der står i vores magt for at undgå det, siger han.

Det var - præcis som i september, da der senest var røveri - ikke købmanden selv, som stod bag kassen. Igen var det så unge medarbejdere, der måtte stå model til røveriet.

Fik kun cigaretter
Røveren fik udelukkende cigaretter med sig fra butikken. Ifølge Brian Duedal er der tale om cigaretter til mellem 2000 og 2500 kroner.

- Vi har ikke nogle penge, man kan komme til. Du kan betale med kontanter, og så kører de ned i et lukket system, så vi kan ikke få pengene ud i sådan en situation. Det giver en masse forsinkelser, som skal planlægges i god tid i forvejen. Det vil aldrig kunne lade sig gøre for en røver at få penge hos os, lyder det fra den frustrerede købmand, der ikke kan lade være med at overveje, om han skal lave nogle forholdsregler for at undgå flere røverier.

- Der flyver da alle mulige ting gennem hovedet på en, om vi skal lade være med at sælge cigaretter. Men så ender det næsten også med at blive amerikanske tilstande, og jeg har det sådan, at sådan en latterlig nar skal ikke bestemme, om vi skal drive butik. Men desværre kan det være, at det bliver sådan, for vi kan ikke blive ved med at holde til det, siger Brian Duedal.

En bil med to mænd blev set køre fra stedet umiddelbart efter røveriet, og politiet jagter nu gerningsmændene.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier