Vi bruger cookies!

vafo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.vafo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Nyt spisested med döner kebab: Jeg lover, folk vil blive glade for det

Nasem Shadab har netop åbnet Sal Sal Sandwich og Döner Kebab i Jyllandsgade. Han er sikker på, det tyske koncept döner kebab bliver populært blandt fredericianerne. Foto: Kristine Lund Nydahl

Nyt spisested med döner kebab: Jeg lover, folk vil blive glade for det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos Nasem Shadab kan man købe frisksmurte sandwich og döner kebab lavet på ægte tysk manér.

Fredericia: Nasem Shadab har netop slået dørene op for et nyt og anderledes spisested i Jyllandsgade.

Sal Sal sandwich og Döner Kebab hedder biksen, hvor man ifølge indehaveren kan få en anderledes kebab-oplevelse.

- Döner kebab er et tysk koncept, der kun findes få steder i Danmark. Det smager anderledes end det, folk kender. Hvis man spiser det én gang, bliver man afhængig, siger Nasem Shadab.

Nasem Shadabs kebab bliver serveret i brød, der bliver ristet. Salat, rød- og hvidkål, gulerødder, agurker og tomater skal også i döneren. Prikken over i'et sætter Nasem med en blanding af safranmayonnaise, tzatziki og chilisovs - alle hjemmelavede.

- Min kebab er også god. Det er en blanding af lam og oksekød med noget helt specielt krydderi. Man kan smage forskel, forsikrer Nasem Shadab.

Hvis man spiser det én gang, bliver man afhængig
Nasem Shadab, indehaver af Sal Sal Sandwich og Döner Kebab

Frisksmurte sandwich og smoothies

Som navnet antyder, kan man hos Sal Sal Sandwich og Döner Kebab også købe frisksmurte sandwiches. Der er ikke noget menukort, men et udvalg af kød, grøntsager og dressinger man frit kan vælge mellem.

- Det fungerer lidt som med bland-selv slik. Jeg har forskellige slags brød, dressinger, grøntsager og kød, man kan sætte sammen, som man vil, siger Nasem Shadab.

Æg, rejer, falafel, bacon og fire slags kylling er blandt valgmulighederne.

Foruden sandwich og döner har Nasem Shadab planer om at føje smoothies til udvalget.

Döner om natten

Sal Sal sandwich og Döner Kebab har åbent fra 11 til 19. Søndag er der lukket. Dog kan fredericianerne se frem til muligheden for at få stillet sin döner-sult efter en bytur, når kendskabet til Nasems mad er blevet stort nok.

- Når folk har lært stedet at kende, vil jeg holde åbent til omkring klokken et om natten fredag og lørdag. Indtil da håber jeg, folk vil komme og smage maden og fortælle vennerne om stedet. Jeg lover, folk vil blive glade for det tyske koncept döner, siger Nasem Shadab.