Vi bruger cookies!

vafo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.vafo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Grafik: Disse restauranter går op i madspild

Onkel A er en af de lokale restauranter, som har fokus på madspild. Hvis der er mad til overs ved lukketid, bliver det givet væk til de sidste kunder, naboer eller forbipasserende, oplyser restauranten.

Grafik: Disse restauranter går op i madspild

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle - 10 procent af al den mad, som hvert år bliver smidt ud i Danmark, stammer fra restauranter og storkøkkener.

Det vil sige, at 70.000 tons mad fra disse steder ender i skraldespanden.

Men mange i restaurationsbranchen er blevet bevidste om at mindske madspild så meget som muligt.

Det viser en rundspørge, som Vejle Amts Folkeblad har foretaget blandt nogle af byens resturanter.

Her giver alle de spurgte udtryk for, at de er opmærksomme på madspild og forsøger at gøre noget aktivt for at mindske spildet.