Vi bruger cookies!

vafo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.vafo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


QUIZ: Hvor stor en The Sopranos-fan er du?

Skuespiller James Gandolfini nåede at modtage tre Emmy-priser for sin rolle som gangsterbossen Tony Sopranos fra New Jersey. Gandolfini døde som 51-årig af et hjertestop i 2013.

QUIZ: Hvor stor en The Sopranos-fan er du?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Test din viden om mafiabossen Tony og de andre karakterer i David Chases hitserie "The Sopranos" her.

Skuespilleren Frank Vincent, der er bedst kendt for sin rolle som gangsterbossen Phil Leotardo i tv-serien "The Sopranos", er onsdag død 78 år gammel.

Her kan du teste din viden om "The Sopranos", som magasinet Rolling Stone har kåret som den bedste tv-serie nogensinde:

1. Hvem er Jimmy Smash?

a: En af Juniors lejemordere.

b: En af Tonys gamle skolekammerater fra nabolaget.

c: Anthony Jr.'s kaldenavn på sit fodboldhold.

2. Hvem dræber Brandon Fallone?

a: Mickey Palimice.

b: Junior Soprano.

c: Tony Soprano.

3. Hvem fortæller Artie, hvad der i virkeligheden skete med restauranten Vesuvio?

a. Livia Soprano.

b. Meadow Soprano.

c. Christopher Moltisante.

4. Hvad hedder væddeløbshesten, som Tony og Ralphie er medejer af?

a: Pasta Fazool.

b. Jimmy Smash.

c: Pie-O-My.

5. Hvilken Sopranos-karakter bliver først dræbt?

a: Richie Aprile.

b: "Big Pussy" Bompensara.

c: Chucky Signore.

6. Hvorfor bliver Patsys tvillingebror dræbt?

a: Fordi han har sex med en af Meadows klassekammerater.

b: Fordi han fortæller familiehemmeligheder til Junior.

c: Fordi han er for åbenmundet, om at Livia har forsøgt at få Tony dræbt.

7. Hvad hedder Ralphies kæreste, som arbejder på stripklubben Bada Bing?

a: Theresa.

b: Tracey.

c: Gloria.

8: Hvilket dyr drømmer psykiater Jennifer Melfi, at Tony er?

a: En kamphund.

b: En tyr.

c: En kat.

9: Hvem sagde, "de føderale agenter er så langt oppe i min røv, at jeg kan smage Brylcreem"?

a: Corrado "Junior" Soprano.

b: Tony Soprano.

c: Arti Bucco.

10: Hvilken "The Sopranos"-stjerne spiller med i filmen "The Godfather: Part II"?

a: James Gandolfini.

b: Nancy Marchend.

c: Dominic Chianese.

Svar: 1:b, 2:a, 3:a, 4:c, 5:c, 6:c, 7:b, 8:a, 9:a, 10:c.

Kilde: AbsurdTrivia