19-årig sigtet for drabsforsøg: Kørte 24-årig ned i stjålet bil

En 19-årig mand fra Vejle er anholdt og sigtet for drabsforsøg. Arkivfoto

19-årig sigtet for drabsforsøg: Kørte 24-årig ned i stjålet bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag formiddag bliver en 19-årig vejlenser fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for drabsforsøg begået søndag morgen.

Vejle: En 19-årig vejlenser blev onsdag eftermiddag klokken 14.30 anholdt på en adresse ved Skovglimt i Vejle, efter at politiet siden søndag har efterlyst ham.

Efterlysningen skete i kølvandet på, at en 24-årig vejlensisk mand blev bragt til sygehuset med skader flere steder på kroppen.

Skaderne er sket, efter at den 19-årige tilsyneladende bevidst kørte den 24-årig ned i en brugsstjålet personbil.

Hændelsen fandt sted på en parkeringsplads ved Tulipvej klokken cirka 7.30 søndag morgen, hvor en gruppe unge mennesker havde opholdt sig og festet natten til søndag, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt i Vejle.

Hen på morgenen opstår der et skænderi mellem ekskærester og kærester, forklarer han videre.

- Det ender med at den unge fyr på 19 år i en brugsstjålet bil kører direkte mod en 24-årig mand, som hopper op på bilen. Den 19-årige vender om og påkører den 24-årige direkte.

Mere alvorligt end vold

Den 24-årige blev efterfølgende kørt på sygehuset og behandlet for skader flere steder på kroppen - blandt andet på nakke, hoved og kæbe.

Sagen blev efterfølgende anmeldt til politiet som vold.

- Men efter afhøring af vidner og gennemsyn af videoovervågning fra stedet, vurderer vi, at sagen er mere alvorlig end som så, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

Derfor bliver den 19-årige nu sigtet for drabsforsøg. Han fremstilles ved et grundlovsforhør ved Retten i Kolding klokken 11 tirsdag formiddag.

Politiet vil anmode om varetægtsfængsling og vil bruge den kommende tid på at afhøre flere vidner, foretage tekniske undersøgelser i forhold til bilens og den 24-åriges skader. Det skal ske med henblik på blandt andet at vurdere, hvor hurtigt den 19-årige kørte, da han ramte den 24-årige.

19-årig sigtet for drabsforsøg: Kørte 24-årig ned i stjålet bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce