Ansatte spænede af sted: Flere mænd pågrebet efter røveri i SuperBrugsen

Det lykkedes ikke fire gerningsmænd at slippe af sted med stjålne butiksvarer fra SuperBrugsen i Hedensted. To af de ansatte tog ganske enkelt jagten efter dem. Arkivfoto

Ansatte spænede af sted: Flere mænd pågrebet efter røveri i SuperBrugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To ansatte fra SuperBrugsen i Hedensted spænede efter tyveknægte, der kort inden flugten slog fra sig.

Hedensted: Det udviklede sig dramatisk, da personalet i SuperBrugsen i Hedensted ved 14-tiden tirsdag siden ville tilbageholde en gruppe mænd.

På baggrund af et tip fra en kunde formodede personalet, at mændene, muligvis af udenlandsk oprindelse, havde en taske fyldt med ubetalte varer med sig på vej ud af butikken, og da de ikke ønskede at fremvise indholdet af tasken, skubbede den ene mand i stedet en mandlig ekspedient og slog ham i brystkassen med knyttet hånd, forklarer souschef Chris Frederiksen fra SuperBrugsen.

- Da de når svingdøren, spørger vi manden med tasken, om han har noget, han ikke har betalt for. Han kan ikke snakke dansk, så vi forsøger i stedet at kalde ham ind og sige, at vi gerne vil snakke med ham, men det er han ikke interesseret i. Så han griber fat i min kollega for at komme væk. Der sker lidt tumult, og han slår ud efter min kollega i brystkassen og løber ud af butikken, siger han.

Benene på nakken

Sammen sætter Chris Frederiksen og den mandlige kollega straks efter tyveknægtene, som efter slaget risikerer en sigtelse for røveri, mens der bliver ringet efter politiet.

Jagten forsætter til den anden side af jernbanen over for Loop på Vesterbrogade, hvor to mænd bliver tilbageholdt, og to patruljer fra Sydøstjyllands Politi kort efter kan overtage.

- Det er instinktivt - det kan bare ikke være rigtigt, at de skal have lov til det. Det er møgirriterende, at man ikke kan have sine varer i fred, siger Chris Frederiksen om grunden til, at de valgte at forfølge efter gerningsmændene.

Der er endnu ikke overblik over, hvad røverne forsøgte at smugle ud af butikken.

Politiet efterlyser vidner i sagen, og oplyser, at de to personer, der blev anholdt, er løsladt igen efter endt afhøring, mens en tredje person, manden som slog den butiksansatte, fortsat er på fri fod.

Ansatte spænede af sted: Flere mænd pågrebet efter røveri i SuperBrugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce