Betjente undersøger flere tips efter groft overfald på prostitueret

Kvinden blev efterfølgende indlagt på sygehuset, hvor hun blev behandlet for sine skader. Hun er ifølge ordensmagten uden for livsfare. Arkivfoto

Betjente undersøger flere tips efter groft overfald på prostitueret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 43-årig kvinde blev udsat for slag, anden vold og seksuelle overgreb, da hun tidligt torsdag morgen lukkede en mand på omkring 25 år ind. Nu sætter politiet massivt ind på opklaringen af det grove overfald i Staldgaardsgade.

Vejle: Politiet har fået flere tips i sagen om den mand, der tidligt torsdag morgen overfaldt en 43-årig prostitueret i en lejlighed i Vejle.

De kommer fra folk, der mener at have været i kontakt med manden eller set ham.

- Vi har fået et par henvendelser og nogle tips. Dem skal vi lige have børstet af, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup, som står for efterforskningen af sagen.

Han kalder episoden for særdeles voldsom og har derfor sat en masse betjente på opgaven.

Nogle arbejder om natten på det tidspunkt - i taxaer, på hoteller og værtshuse eller tankstationer. Måske har de set noget.
Carsten Thostrup, vicepolitiinspektør

Politiet efterlyser nattearbejdere

- Men vi har stadig brug for folks hjælp. Nogle arbejder om natten på det tidspunkt - i taxaer, på hoteller og værtshuse eller tankstationer. Måske har de set noget, lyder håbet fra Sydøstjyllands Politi.

Overfaldet skete i en lejlighed på Staldgaardsgade 39a mellem klokken 4.30 og 5.30, hvor kvinden blev udsat for mange slag, anden vold samt seksuelle overgreb. Det drejer sig om en kvinde fra Columbia, som var alene, da gerningsmanden ringede på.

Hun blev straks overfaldet, da hun åbnede døren. Hun blev efterfølgende indlagt på sygehuset, hvor hun blev behandlet for sine skader. Hun er ifølge ordensmagten uden for livsfare.

Manden beskrives som følgende:

Mørk i huden, cirka 25 år, 180-185 centimeter høj, slank af bygning, men var fysisk stærk, kort hår og uden skæg. Han var ved overfaldet iført en sort polo t-shirt med krave og blå jeans.

Artiklen fortsætter efter kortet.

Manden lugtede af alkohol

Manden talte godt engelsk uden accent og lugtede af alkohol, hvilket kan være end interessant information.

- Det kan måske sige noget om, hvor han har været inden. Han kan selvfølgelig have siddet hjemme, men han kan også have været ude i byen. Dermed er chancen for, at nogen har set ham, endnu større, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

Han kan have kradsemærker i ansigtet eller på halsen og skade på finger eller hånd efter bid.

Hvis man ved noget eller har set/hørt noget, skal man ringe 114.

Betjente undersøger flere tips efter groft overfald på prostitueret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce