Chauffører klemt fast efter uheld i tågen

Tågen og uforsigtig kørsel har givet alt for mange uheld i Sydøstjyllands Politikreds mandag formiddag.

Chauffører klemt fast efter uheld i tågen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redningsmandskab kæmper lige nu for at frigøre lastbilchauffør efter uheld på E45. Alt for mange bilister tager ikke hensyn til vejrforholdene. Tågen har derfor medført 11 uheld siden klokken 08.03.

Uheld: Mandag formiddag har to personer mistet livet og én er svært tilskadekommet ved uheld i Syd- og Sønderjyllands Politikreds, og desværre kan to uheld omkring motorvejskryds Skærup også få en alvorlig udgang, frygter vagchefen.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, var knap nok mødt ind på jobbet mandag morgen, før uheldene begyndt at tikke ind. Siden klokken 08.03 har der indtil videre været 11 færdselsuheld i politikredsen.

Nær Vejle er der senest sket to uheld ved motorvejskrydset ved Skærup. Det første skete i sydgående retning klokken 11.10. Her kørte en varebil op bag i en lastbil. Føreren af varebilen måtte klippes fri og er svært tilskadekommet.

Det næste uheld skete i samme spor klokken 11.38. Her var en lastbil og flere biler involveret.

- Lastbilchaufføren sidder fastklemt og er stadig ved at blive klippet ud. Han er formentlig kørt op bag i et andet køretøj, lyder det fra vagchefen klokken 12.30.

Husk nu baglygter

Vagtchefen har en klar besked til alle bilister:

- Det er vanvittigt, som folk kører. De skal tage den med ro, når det er tåget, lyder det fra vagtchefen, som fortsætter:

- Kunne folk så bare tænde deres baglygter. Det er helt galt, at man ikke gør det, når det er tåget. Så er kørelys altså er ikke nok.

Chauffører klemt fast efter uheld i tågen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce