Elever og lærere stærkt påvirkede af alvorlig ulykke

Arkivfoto: Palle Herløv.

Elever og lærere stærkt påvirkede af alvorlig ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulykken, som torsdag formiddag kostede en 18-årig mand det ene ben, påvirker både lærere og elever på Grindsted Produktionsskole.

Grindsted: En meget ansvarsfuld ung mand.

Sådan beskriver forstander på Grindsted Produktionsskole, Helle Korgaard, den 18-årige mand, som torsdag var udsat for en alvorlig ulykke i Haveforeningen Heden ved produktionsskolen. Her arbejdede den 18-årige med en fræser, da han var uheldig.

Ifølge Sydøstjyllands Politi gik det så galt, at det ene ben blev revet af, mens det andet blev "temmelig meget ødelagt".

Påvirkede af hændelsen

Dagen derpå påvirker ulykken fortsat både elever og medarbejdere på produktionsskolen.

- Lige i dag lægger vi en ring omkring eleverne og tager os rigtigt godt af dem. Lige nu er medarbejderne og eleverne meget stærkt påvirkede af det her, siger Helle Korgaard.

Forstanderen var selv i Nordjylland, da ulykken skete, men selvom hun efterfølgende skyndte sig tilbage til Grindsted, ved hun ikke i detaljer, hvad der skete, da ulykken fandt sted.

Eleverne på produktionsskolen fik efterfølgende professionel hjælp til at tackle situationen.

- Når der sker en alvorlig hændelse, har vi nogle retningslinjer for, hvordan vi skal håndtere det. Derfor har der været en og snakke med dem om det, siger Helle Korgaard.

Opereret

Den 18-årige, der i det seneste halve års tid har haft sin daglige gang på Grindsted Produktionsskole, blev naturligvis med al hast kørt til sygehuset. Aktuelt er der dog ikke nogen melding om hans tilstand.

- Det, vi har fået at vide af familien, er, at han er blevet opereret. Men vi har ikke fået nogen status på, hvordan det er gået, siger Helle Korgaard.

Den 18-årige kommer fra lokalområdet.

Elever og lærere stærkt påvirkede af alvorlig ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce