Far slog sin søn gennem fem år: Nu er dommen faldet

Den 14-årige dreng gav en troværdig forklaring i sagen imod sin far. Arkivfoto

Far slog sin søn gennem fem år: Nu er dommen faldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 49-årig mand, som i september blev dømt for vold mod en kvinde under et cykelløb, er nu dømt for vold mod sin søn.

Give: Han nægtede alle forhold under retssagen ved Retten i Kolding, men onsdag afgjorde domsmandsretten, at en 49-årig mand skulle dømmes for blandt andet vold mod sin 14-årige søn.

Manden var tiltalt for at have slået sin søn flere gange i årene mellem 2013 og 2018. Det skete i og omkring hjemmet, hvor drengen blev slået på kroppen og i baghovedet og også flere gange blev sparket på kroppen af sin far.

Tiltalen lød også på, at den 49-årige igennem hele perioden truede sin søn til ikke at fortælle om forholdene i hjemmet til blandt andet Børnenetværket ved Vejle Kommune.

I en periode i april 2018 holdt faderen den 14-årige dreng skjult, og her blev drengens kammerat truet til ikke at fortælle nogen noget om, hvor drengen opholdt sig.

Retten lagde vægt på sønnens troværdige forklaring og forklaringen fra hans kammerat til politiet.
Rie Brandi, anklager

Dømt for nylig

Selvom manden nægtede samtlige tiltalepunkter, som mente domsmandsretten alligevel, at manden kunne dømmes.

- Retten lagde vægt på sønnens troværdige forklaring og forklaringen fra hans kammerat til politiet, fortæller anklager Rie Brandi, der mødte i sagen.

Hun oplyser videre, at manden fik fem måneders ubetinget fængsel for volden mod sin søn. Dommen er givet med det udgangspunkt, at den 49-årige ikke tidligere er blevet dømt for noget lignende.

Faktisk er manden i september blevet idømt en betinget dom for vold mod en kvinde, men fordi han udbad sig betænkningstid, og denne sag dermed ikke er afsluttet, har de to sager ikke indflydelse på hinanden rent retsligt, fortæller anklageren.

Også i denne sag udbad manden sig betænkningstid i forhold til en eventuel anke.

Far slog sin søn gennem fem år: Nu er dommen faldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce