Gammel kending dømt for en række nye forhold

En 30-årig vejlenser, som tidligere har gjort sig bemærket i kriminelle kredse, er igen dømt til at skulle i fængsel. Arkivfoto

Gammel kending dømt for en række nye forhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 30-årig mand fra Vejle, som tidligere har afsonet straffe for blandt andet vold, skal igen bag tremmer for 11 forhold.

Vejle: Det var ikke en tilfreds mand, der sad tiltalt for en lang række forhold ved Retten i Kolding fredag.

Den 30-årige vejlenser gav højlydt sin mening til kende, da domsmandsretten præsenterede ham for den straf, som man var nået frem til.

Inden da var den 30-årige udvandret, mens et vidne aflagde forklaring. Han var nemlig helt uenig med det, der blev forklaret.

Sådan fortæller anklager Tobias Engby, der mødte i sagen.

Men trods utilfredsheden, blev den 30-årige dømt i 11 ud af de 12 forhold, han var tiltalt for. Han kunne selv erkende at have været i besiddelse af doping den 15. august sidste år og for at have været ejer af en hund, som den 22. september blev fundet uden at være mærket og registreret, og som heller ikke var ansvarsforsikret.

Stak af fra politiet

I de resterende forhold var der indkaldt en håndfuld vidner, som skulle gøre retten klogere på, hvad der var hændt.

Det ene af de bærende forhold i sagen drejede sig om, at den 30-årige 12. juli sidste år stak af fra politiet, da han kort forinden var blevet anholdt i forbindelse med et slagsmål ud for Mølleparken i Vejle.

- At stikke af fra politiet giver 30 dage isoleret set, forklarer anklager Tobias Engby.

De to andre bærende forhold drejede sig om vold. Den 22. september sidste år slog den 30-årige en person i hovedet med knyttet hånd.

En måned efter - den 22. oktober - begik den 30-årige vold igen. Det skete på Grønlandsvej, hvor den 30-årige slog en bilist i hovedet med knyttet hånd og rykkede i hans bildør, så der skete skade for cirka 21.800 kroner. Det var under vidneforklaringen til dette forhold, at den tiltalte udvandrede i vrede.

- Han ankede også hele sagen på stedet med bemærkningen om, at han var uskyldig i det sidste forhold, fortæller Tobias Engby,

Dommen, som landsretten nu skal behandle, lød på fem måneders ubetinget fængsel.

Gammel kending dømt for en række nye forhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce