Mand fik sne på forruden og nikkede 14-årig en skalle

En 25-årig mand nikkede en 14-årig dreng en skalle, efter at forruden på hans bil var blevet ramt af sne fra den 14-åriges hånd. Arkivfoto

Mand fik sne på forruden og nikkede 14-årig en skalle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 25-årig mand fra Fredericia er ved Retten i Kolding blev dømt for voldsepisoden, der fandt sted i februar.

Gauerslund: En 14-årige dreng var på flere måder meget uheldig, da han gik på broen henover motortrafikvejen mandag den 19. februar i år.

Han havde en sne- eller isklump i hånden, som han i henhold til sin egen forklaring ved Retten i Kolding tabte ud over broens rækværk og ned på forruden af en bil, der kom kørende på motortrafikvejen.

Den ramte bil blev ført af en 25-årig mand fra Fredericia, som var ude at køre med sin kæreste.

Den 25-årige bilist valgte at køre fra motortrafikvejen og efter den 14-årige, som han fik kontakt med på Kirkebakken ud for Gauerslund Kirke.

- Han stiger ud og konfronterer den 14-årige med det, der er sket, og den 14-årige bliver nikket en skalle, fortæller anklager Rie Brandi, som mødte i den retssag, der kom ud af episoden tidligere i denne uge.

Den 25-årige nægtede at have nikket den 14-årige skallen, men en lægeundersøgelse umiddelbart efter episoden viste, at den 14-årige havde skader omkring næsen, der understøttede drengens forklaring.

Desuden var der et uvildigt vidne, som i retten også kunne bekræfte, at hun havde set den 25-årige nikke den 14-årige en skalle.

Betinget dom og samfundstjeneste

To af de tre domsmænd i sagen valgte at tro på drengens forklaring og mente, at den 25-årige havde gjort sig skyldig i vold, mens én domsmand mente, at den 25-årige skulle frifindes.

Da der var flertal for, at den 25-årige var skyldig, blev han idømt 40 dages betinget fængsel med vilkår om 60 timers samfundstjeneste og en prøvetid på et år.

Den dømte, som ikke tidligere er straffet for vold, udbad sig betænkningstid i forhold til, om han ønsker at anke sagen til landsretten, fortæller anklager Rie Brandi.

Mand fik sne på forruden og nikkede 14-årig en skalle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce