MobilePay-tricktyv blev til røver på Vestre Engvej

Arkivfoto

MobilePay-tricktyv blev til røver på Vestre Engvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har anholdt en 26-årig mand, som også er mistænkt for flere andre lignende forhold.

Vejle: En 20-årig mand forsøgte at holde en 26-årig mand tilbage på Vestre Engvej tirsdag omkring klokken 13. Det resulterede i, at den 20-årige fik et knytnæveslag i ansigtet.

Episoden skete, efter at den 26-årige havde opsøgt den 20-årige på gaden og spurgt, om han havde mulighed for at hæve 2000 kroner til ham. Den 26-årige forklarede, at han først lige havde fået sit Nem-ID og derfor ikke havde et hævekort, men han kunne med det samme overføre pengene til den 20-årige via MobilePay.

- Da pengene kommer ud af automaten, tager den 26-årige dem selv ud. Anmelder siger: "Giv mig pengene", men det vil han ikke, fortæller politikommissær Brian Kristiansen fra Patruljecenter Midt i Vejle.

Den 26-årige forsøgte at løbe fra stedet, og den 20-årige tog fat i ham.

- Det resulterer i, at gerningsmanden giver forurettede et knytnæveslag i ansigtet og siger: "Hvis du tager fat i mig igen, stikker jeg dig ned," fortæller Brian Kristiansen.

Herefter forsvandt den 26-årige fra stedet.

Gjort det samme andre steder

Den 20-årige gik direkte hen på politistationen i Skolegade og anmeldte hændelsen, og hos politiet har man modtaget lignende henvendelser hen over sommeren.

- Ud fra fremgangsmåden havde vi en god idé om, hvem gerningsmanden kan være. Vi opsøgte vedkommende, og det viste sig ganske rigtigt, at det var ham, fortæller politikommissæren.

Den 26-årige mand blev anholdt og er nu sigtet for forholdet, som i politiets termer udviklede sig fra et tricktyveri til et røveri.

- Vi har manden i søgelyset fra andre lignende forhold i Vejle fra Havneparken og Banegårdspladsen. Det viser sig, at han også har forhold fra Fyn og i Nordjylland, hvor han brugte samme fremgangsmåde. Dette er dog første gang, at han tyr til vold, fortæller Brian Kristiansen.

MobilePay-tricktyv blev til røver på Vestre Engvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce