Oscar løb væk i oktober sidste år: Nu har ejeren fået ham hjem igen

Oscar, der er en shih tzu, blev fundet ved Fakkegrav flere måneder efter, at han stak af. Billedet her er fra efterlysningen af Oscars ejer. Foto: Sydøstjyllands Politi

Oscar løb væk i oktober sidste år: Nu har ejeren fået ham hjem igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den lille selskabshund Oscar er tirsdag blevet forenet med sin ejer fra Randers, efter at den forleden blev fundet ved Fakkegrav.

Stouby: De sociale medier er gode at bruge til efterlysninger - også af hundeejere.

Det kan Springbjerglund Dyrepension skrive under på.

Dyrepensionen, der opbevarer bortløbne hunde for Sydøstjyllands Politi, lykkedes tirsdag via opslag på Facebook med at finde frem til ejeren af shiz tsu-hunden Oscar.

Den løb væk fra dens ejer, der bor ved Randers, helt tilbage i oktober sidste år og blev for få dage siden fundet ved Fakkegrav.

- Vi fik den ind 11. februar, og har fundet dens ejer, fordi vi slog den op på Facebook. En af ejerens kammerater så delingen af opslaget, og ejeren ringede til os, fortæller Annette Laursen, indehaver af Springbjerglund Dyrepension ved Randbøldal i Vejle Kommune.

Vi finder næsten altid ejeren, og hvis ikke det lykkedes, så har vi en aftale med Hundens Tarv. Så aftager de den og finder et nyt hjem til den.
Annette Laursen, indehaver af Springbjerglund Dyrepension

Har haft en midlertidig ejer

Hunden havde ikke snor på, da den løb væk, men da den blev fundet igen, havde den en såkaldt fleksline på, og dens hundetegn var pillet af halsbåndet, fortæller Annette Laursen.

- Den er meget bange og forsømt. Pelsen var bare en stor sammenfiltret kage, så den har vi klippet af, siger Annette Laursen.

Aflivning sker sjældent

Også Sydøstjyllands Politi har haft hundeejeren efterlyst.

I efterlysningen fremgår det, at herreløse dyr tre dage efter efterlysningens offentliggørelse sælges til anden side eller aflives. Sidstnævnte sker dog yderst sjældent hos Springbjerglund Dyrepension.

- Vi finder næsten altid ejeren, og hvis ikke det lykkedes, så har vi en aftale med Hundens Tarv. Så aftager de den og finder et nyt hjem til den, siger Annette Laursen.

Oscar løb væk i oktober sidste år: Nu har ejeren fået ham hjem igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce