Pas på: Denne røde asfaltstribe giver stenslag

Genrefoto

Pas på: Denne røde asfaltstribe giver stenslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen erkender og unskylder, at der er problemer med belægningen på Horsensvej.

Hedensted: Hedensted Kommune erkender nu, at der er problemer med den røde stribe, der ellers skulle skabe større trafiksikkerhed på Horsensvej mellem Vejle og Horsens.

Da kommunen lagde det røde grus ud i juni, klagede rigtig mange bilister over stenslag og ridser i lakken, men kommunen fortalte dengang, at det ville være slut med løse sten i starten af juli.

Det holdt ikke i stik, og i dag erkender kommunens leder for infrastruktur og transport, Michael Laursen, at der er et problem.

- Vi har brugt den belægning før, og problemet med løse sten plejer at være overstået efter 14 dage. Det er ikke tilfældet her. Efter en stille periode fik vi fire-fem nye henvendelser om stenslag i fredags, og det er selvfølgelig ikke ok, siger Michael Laursen.

Meld skaden til kommunen

Kommunens folk har været ude at feje på Horsensvej to gange inden for den sidste uge og har ved disse lejligheder fundet flere løse granitskærver.

- Vi har en formodning om, at der er sket en fejl i belægningen, og vi har taget konktakt til entreprenøren, så han kan undersøge sagen. Indtil vi har fundet en løsning, fejer vi hver uge, og vi sætter skilte op fredag eftermiddag om, at der er risiko for stenslag på strækningen, siger Michael Laursen.

Kommunen har bedt entreprenøren om at komme med sin forklaring og bud på en løsning.

Hedensted Kommune opfordrer også til, at trafikanter, der oplever eller har oplevet stenslag, melder det dels til eget forsikringsselskab og dels til kommunens forsikring via en mail til forsikring@hedensted.dk, så skaden bliver registreret.

Pas på: Denne røde asfaltstribe giver stenslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce