Politiet har endnu ikke fat i tredje mand efter skud i Højen

Siden skudepisoden i Højen sidste torsdag har politiet ledt efter en 26-årig mand, som man mener transportede skydevåbnet fra Mølleparken til Gl. Højenvej. Arkivfoto

Politiet har endnu ikke fat i tredje mand efter skud i Højen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden en 31-årig blev ramt af skud sidste torsdag, har politiet ledt efter en 26-årig mand, som har haft skydevåbnet i hænderne.

Højen: Der har flere gange været telefonisk kontakt mellem politiet ved Efterforskningscentret i Vejle og en 26-årig mand, som er eftersøgt efter skudepisoden i Højen torsdag 6. september.

Manden lovede i første omgang at melde sig selv på politistationen sammen med sin advokat, men det er endnu ikke sket.

- Jeg havde regnet med, at vi fik ham i tirsdags, men vi arbejder på højtryk for at finde ham, og opsøger de steder, hvor han har tilknytning, fortæller politikommissær Nicki S. Pedersen fra Efterforskningscenter Midt.

Den 26-årige vejlenser er mistænkt for at have transporteret et oversavet haglgevær fra en adresse i Møllevangen i Højen til et offentligt sted på Gl. Højenvej. En 36-årig vejlenser har allerede erkendt, at han - på foranledning af den 31-årige beboer i huset i Mølleparken - var med til at transportere våbnet, men han hævder, at han ikke vidste, at våbnet var skarpladt.

Fra hospitalet til arresten

Forud for at våbnet blev transporteret væk fra huset, blev den 31-årige beboer ramt af et vådeskud i lysken.

Det er endnu ikke kommet frem i offentligheden, hvem der havde våbnet i hænderne, da vådeskuddet blev affyret. Men den 31-årige, der blev ramt, er selv blevet varetægtsfængslet med en sigtelse for ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder.

Varetægtsfængslingen skete i første omgang in absentia, fordi den 31-årige var operationskrævende efter at være blevet ramt i lysken.

Men tirsdag blev han fremstillet for en dommer, og varetægtsfængslingen blev opretholdt. Herefter blev den 31-årige ført direkte videre til arresten, fortæller politikommissær Nicki S. Pedersen.

Politiet har endnu ikke fat i tredje mand efter skud i Højen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce