Seks indbrud siden 15. august: Nu er der ikke mere at stjæle hos DCH

Ved det seneste indbrud hos hundeklubben på Sdr. Boulevard blev døren igen brækket op. Nu bliver den sikret med en jernramme, og der bliver sat alarmer op. Foto: Annette Bruun Jarl

Seks indbrud siden 15. august: Nu er der ikke mere at stjæle hos DCH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Nu er de for alvor ved at være trætte af det i Grindsteds afdeling af DCH, Danmarks Civile Hundeførerforening. Siden 15. august har de haft hele seks indbrud i klubhuset på Sdr. Boulevard, og nu er der simpelthen ikke mere at stjæle.

Det sjette indbrud fandt sted mellem søndag aften og mandag morgen. Ved dette og de tidligere indbrud er indbrudstyvene gået efter øl, sodavand og is, men dem er der ikke flere af nu. Ved hvert indbrud er døren blevet smadret, og ved et af indbruddene gik det også ud over indgangsdøren, som har dobbelt autoglas i og derfor var svær at trænge igennem.

Et medlem af DCH fortæller, at indbruddene er sket både ved højlys dag og i nattetimerne. DCH har dog sikret klubhuset med overvågningskameraer, og selv om tyvene sidste gang kravlede ind og afmonterede kameraerne, er der ifølge DCH tydelige billeder af de ubudne gæster.

Hos DCH undrer man sig: Der er intet af værdi at stjæle i klubhuset. Alligevel har der været indbrud seks gange siden 15. august. Nu er der ikke flere øl, vand og madvarer at hente. DCH fylder ikke skabene op foreløbig.  Foto: Annette Bruun Jarl
Hos DCH undrer man sig: Der er intet af værdi at stjæle i klubhuset. Alligevel har der været indbrud seks gange siden 15. august. Nu er der ikke flere øl, vand og madvarer at hente. DCH fylder ikke skabene op foreløbig. Foto: Annette Bruun Jarl

Ro i tre år

Indtil indbrudsbølgen denne sensommer har der været ro om DCH, der måske på grund af overvågningskameraerne har været forskånet for indbrud. Nu bliver stedet også sikret med alarmer, og døren får en stålramme.

I hundeklubben vurderer man, at indbruddene har kostet 5000-6000 kroner, da klubben har en selvrisiko på 5000 kroner. Desuden kommer det nye alarmsystem til at koste omkring 10.000 kroner.

Ifølge DCH er de ubudne gæster kendt af politiet. Det ønsker Sydøstjyllands Politi på grund af den igangværende efterforskning dog ikke at bekræfte.

Seks indbrud siden 15. august: Nu er der ikke mere at stjæle hos DCH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce