To mænd sprængte trommehinde og brækkede næsen på kærestepar

Episoden fandt sted natten til søndag 8. oktober 2017 i Havnegade. Arkivfoto

To mænd sprængte trommehinde og brækkede næsen på kærestepar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ene gerningsmand fik en markant højere straf, da han stod for slagene og sparkene, mens den anden holdt vagt. Det stod klart ved Retten i Kolding, hvor de begge blev kendt skyldige.

Vejle: Den ene gerningsmand mener, at den ene af de to forurettede startede slagsmålet. Den anden påstår, at han slet ikke var til stede den sene nattetime i Havnegade.

Men det troede dommeren ikke på ved Retten i Kolding, der kendte dem begge skyldige i vold mod et kærestepar.

En 23-årig mand fra Hedensted blev idømt en betinget fængselstraf på tre måneder med vilkår om 80 timers samfundstjeneste inden for seks måneder. Samtidig skal en mand på 22 år fra Brabrand ved Aarhus otte måneder i fængsel.

- Han havde noget reststraf. Samtidig var han den mest aktive part. Han stod for slagene og sparkene, mens den anden holdt kvinden væk, fortæller anklager Sanne Olsen.

Episoden fandt sted natten til søndag 8. oktober 2017. Ifølge anklageskriftet slog den 22-årige først manden i hovedet flere gange med en knyttet hånd, mens han lå ned og var værgeløs.

Kæresten kan intet huske, men hun fortæller, at han ganske rigtigt slog først. Men derefter eskalerede situationen bare.
Sanne Olsen, anklager

Anker måske til landsretten

Han pådrog sig herved en bristet trommehinde med blødning fra øret. Bagefter sparkede den nu dømte kvinden i hovedet, mens hun sad på jorden. Hun fik blandt andet et brud på næsebenet og højre øjenhule.

Selv mener han, at han er uskyldig og slet ikke var til stede.

Derfor bad han og hans forsvarer også om betænkningstid i forhold til, om de vil anke sagen til landsretten. Det samme gjorde manden på 23 år, hvis rolle var at holde vagt.

Han mente desuden, at manden i kæresteparret slog først, hvilket kvinden indrømmer. Men det er uvist hvorfor.

- Kæresten kan intet huske, men hun fortæller, at han ganske rigtigt slog først. Men derefter eskalerede situationen bare, siger Sanne Olsen.

Ifølge hende kendte de to dømte kun hinanden fra byturen, men den ene havde en ukendt relation til kæresterne. Dommer i sagen var Peter Ulrik Urskov.

To mænd sprængte trommehinde og brækkede næsen på kærestepar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce