Travle tyve på togt - måske samme gerningsmand brød ind med koben

Der har været flere indbrud, et enkelt indbrudsforsøg samt både sprit- og narkobilister i og omkring Fredericia de sidste dage. Ved to af indbruddene er der formentlig tale om samme gerningsmand. Arkivfoto: Michael Bager

Travle tyve på togt - måske samme gerningsmand brød ind med koben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrud, forsøg på indbrud, spritkørsel og indbrudstyve i en mørk Golf. Den foregående weekend har været travl for både indbrudstyve i og omkring Fredericia samt for det lokale politi.

Fredericia: Vinterferien begyndte ganske surt for seks villaejere, en forretningsindehaver samt Produktionsskolen på Prangervej.

I løbet af den foregående weekend har Sydøstjyllands Politi modtaget anmeldelser om indbrud og forsøg på indbrud i seks villaer beliggende rundt omkring i byen.

Lørdag tikkede den første anmeldelse ind, og den gik på, at en villa på i Kildeparken i Erritsø havde haft forsøg på ubudne gæster.

Tyv med koben

I perioden mellem tirsdag klokken 16 til lørdag klokken 11 er terrassedøren forsøgt opbrudt, men det er altså ikke lykkedes gerningsmanden at komme ind i huset.

Anderledes gik det dog for en villa på Ægirsvej. Mellem onsdag klokken 10 og søndag 18.40 blev et stuevindue brudt op, hele villaen gennemrodet, og fra stedet er der stjålet smykker.

Smykker og kontanter blev også udbyttet efter et indbrud på Nymarksvej, som er sket mellem lørdag klokken 18.10 og 19.50. Her er ukendte gerningsmænd kommet ind i villaen ved at brække et vindue op med et 20 millimeter koben. Samme slags koben og fremgangsmåde er brugt ved et indbrud - også på Nymarksvej. Det er sket mellem lørdag klokken 11.45 og søndag 21.30. Det er endnu uvist, hvad der er stjålet.

Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi og leder af Patruljecenter Syd siger, at "der med stor sandsynlighed er tale om samme gerningsmand" til de to indbrud på Nymarksvej.

To lamper af ukendt mærke blev stjålet fra en forretning ved Danmarks Port. Her var der mellem torsdag klokken 18 og fredag 06.38 indbrud, hvor tyve havde knust en rude med en sten for at komme ind.

Mænd stak af

Natten til mandag opdagede en person, at to mænd var i fuld gang med at bryde ind i Fredericia Produktionsskole på Prangervej.

Klokken 00.12 kontaktede personen derfor politiet, hvor han fortalte, at han havde set to mænd køre bort i en ældre, mærket Volkswagen Golf.

En hoveddør var blevet brudt op, men det er uvist, om det er stjålet noget.

Søndag klokken 02.16 blev en lokal 42-årige mand stoppet af politiet på Indre Ringvej, mistænkt for at køre bil med sprit i blodet. Manden blev sigtet, og en blodprøve vil nu afgøre spørgsmålet. Det samme blev en 19-årige fredericianer søndag klokken 04.55. Han blev stoppet på Havepladsvej og efterfølgende sigtet for at køre bil, påvirket af euforiserende stoffer.

Travle tyve på togt - måske samme gerningsmand brød ind med koben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce