Udlev drengedrømmen: TrekantBrand søger brandfolk på deltid

Brandfolk fra Vejle og Børkop er i øjeblikket i gang med at rekruttere nye frivillige. Her er det stationen i Børkop, der er ude ved Mølledagen tidligere på året. Arkivfoto:Martin Ravn

Udlev drengedrømmen: TrekantBrand søger brandfolk på deltid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stationerne i Vejle og Børkop søger i øjeblikket brandfolk til deltidsstillinger. Derfor rykker stationerne i øjeblikket ud på virksomheder for at fortælle om behovet.

Vejle: Mange drenge - og måske også nogle piger - har på et eller andet tidspunkt leget med tanken om at blive brandmand, og nu har man chancen for at udleve drømmen.

TrekantBrand søger nemlig personer, der er interesserede i en deltidsstilling på stationerne i Vejle og Børkop.

- Lige i øjeblikket har vi tre ledige deltidsstillinger i Vejle, hvor man skal supplere vores fuldtidsansatte brandmænd, når der er behov for det, siger Bo Gøgsig, sektionsleder hos TrekantBrand i Vejle.

Tre krav

For at komme i betragtning til stillingen skal man kunne opfylde tre krav, fortæller beredskabsinspektøren.

- Man skal have en helbredserklæring fra sin læge på, at man kan klare opgaverne, man skal have en ren straffeattest og slutteligt skal man bo og helst også arbejde tæt på stationen, siger Bo Gøgsig.

Særligt det sidste krav har ifølge Bo Gøgsig været en udfordring i rekrutteringen i de senere år.

- Tidligere var vores deltidsbrandmænd typisk håndværkere, der arbejdede i samme by som stationen, og derfor hurtigt kunne rykke ud. Men håndværkere arbejder i dag længere væk end tidligere, så der er færre af dem, som kan få det til at passe med et job som deltidsbrandmand, siger Bo Gøgsig.

Bannere og pjecer

Derfor har TrekantBrand valgt at tage nye metoder i brug for at få flere til at melde sig.

- Vi tager ud til virksomheder og i bolig-områder ved stationerne med bannere og pjecer, for at få kontakt til folk, som ikke kender til behovet, siger Bo Gøgsig.

I Vejle er der i øjeblikket tre ledige stillinger og i Børkop en enkelt, men Bo Gøgsig fortæller, at mange andre stationer kan bruge hjælp.

- Så folk må gerne melde sig som interesseret hos os, så skal vi nok henvende os, når der er ledige stillinger, siger Bo Gøgsig.

Man kan skrive sig op på TrekantBrands hjemmeside, eller man kan besøge på brandstationen på Norgesvej 1 torsdag 15. juni mellem klokken 19 og 20.

Udlev drengedrømmen: TrekantBrand søger brandfolk på deltid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce